Honda gemileri yaktı! O otomobil Egea fiyatına adeta kapış kapış gidiyor...

Honda Türkiye'de pek çok kişinin ilgisini çeken otomobil markalarından biri olarak biliniyor. Ayrıca Honda'nın bünyesindeki en uygun otomobil modeli, City olarak ön plana çıkıyor. Nitekim City modeli, Fiat Egea fiyatına adeta kapış kapış gidiyor. İşte detaylar…

Honda'nın City modeli birçok otomobil modelinden ucuz olarak ön plana çıkabiliyor. Nitekim yayımlanan son güncel fiyat listeleri kontrol edildiğinde, Honda City modelinin Fiat Egea fiyatına da alınabileceği gözlemlendi. Bu nedenle söz konusu otomobil Egea fiyatına adeta kapış kapış gidebiliyor.

O OTOMOBİL EGEA FİYATINA ADETA KAPIŞ KAPIŞ GİDİYOR

Honda City otomobil modelinin yayımlanan son güncel fiyat listesi incelendiğinde, başlangıç fiyatının 2 Fiat Egea Easy donanım otomobil modelinden uygun olduğu gözlemlendi. Bu nedenle Honda gemileri yaktı bile denilebiliyor. Çünkü Honda City modeli, Egea fiyatına adeta kapış kapış gidiyor. Ayrıca City ve Egea modellerinin güncel fiyat listeleri aşağıda yer alıyor.

HONDA CİTY FİYAT LİSTESİ

Honda City modelinin 18 Ekim 2023 tarihli güncel fiyat listesi şu şekilde;

Versiyonu: 1.5L VTEC Benzin. Şanzıman Tipi: Otomatik. Donanımı: Elegance. Fiyatı: 976.000 TL.

Versiyonu: 1.5L VTEC Benzin. Şanzıman Tipi: Otomatik. Donanımı: Executive. Fiyatı: 1.004.000 TL.

FİAT EGEA FİYAT LİSTESİ

Fiat Egea Sedan Easy donanım otomobil modelinin 18 Ekim 2023 tarihli güncel fiyat listesi şu şekilde;

Versiyonu: 1.4 Fire 95 HP. Yakıt Tipi: Benzinli. Donanımı: Easy. Şanzıman Tipi: Manuel. Fiyatı: 790.900 TL. Kampanyalı Fiyatı: 752.900 TL.

Versiyonu: 1.3 M.Jet 95 HP. Yakıt Tipi: Dizel. Donanımı: Easy. Şanzıman Tipi: Manuel. Fiyatı: 958.900 TL. Kampanyalı Fiyatı: 916.900 TL.

Versiyonu: 1.6 M.Jet 130 HP DCT. Yakıt Tipi: Dizel. Donanımı: Easy. Şanzıman Tipi: Otomatik. Fiyatı: 1.086.900 TL. Kampanyalı Fiyatı: 1.038.900 TL.

Versiyonu: 1.5 T4 Hibrit 130 HP AT. Yakıt Tipi: Elektrikli-Benzinli. Donanımı: Easy. Şanzıman Tipi: Otomatik. Fiyatı: 1.180.900 TL. Kampanyalı Fiyatı: 1.170.900 TL.

DİĞER ARABA SEÇENEKLERİ

Otomobil tercihi yaparken tüm araba modellerinin incelenmesi ve ihtiyaçlara en uygun olan otomobil modelinin seçilmesi önerilir. Bu kapsamda Honda City ve Fiat Egea modellerinin yanı sıra diğer seçenekler de değerlendirilmeli. Nitekim diğer seçenekler arasında; Hyundai, Citroen, Dacia, Renault, Chery ve Nissan gibi otomobil markaları da bulunuyor.

Chery'den anahtar teslim ucuz SUV fırsatı! Egea fiyatına adeta kapış kapış gidiyor