Honda gemileri yaktı: O motosikletler vade farksız taksitle satışta! Üstelik başlangıç fiyatı…

Motosiklet satın almak isteyen birçok vatandaş, Honda'nın güncel fiyat listesini kontrol ediyor. Zira Honda şirketi, sunduğu çeşitli kampanyalarla pek çok insanın dikkatini çekiyor. Öte yandan söz konusu şirket, ekim ayında vade farksız motosiklet satışı yaptığını duyurdu. Detaylar haberimizde…

Motosiklet satın almak isteyen birçok vatandaş; Suzuki, BMW, Yamaha ve Honda dahil olmak üzere birçok farklı markanın satışa çıkarttığı modelleri inceliyor.

Honda'nın ekim ayı kampanyaları kontrol edildiğinde ise, CL250 ve Dio modelinde vade farksız taksit imkanı olduğu görüldü. Ayrıca vade farksız taksit imkanı sunulması, Honda gemileri yaktı bile dedirtebiliyor.

TOKİ resmen açıkladı: 10 bin TL taksitle daire fırsatı! Son başvuru tarihi...

HONDA'DAN TAKSİTLE MOTOSİKLET İMKANI

Honda şirketi, ekim ayında CL250 ve Dio modelinde vade farksız taksit imkanı olduğunu duyurdu. Kampanya detayları ise aşağıda yer alıyor.

Dio modelinin satın alımında liste fiyatı üzerinden Axess'e özel vade farksız 12 ay taksit imkanı sunulduğu açıklandı. Ayrıca kampanyanın stoklarla sınırlı olduğu ve 31 Ekim 2024 tarihine kadar geçerli olduğu aktarıldı. Ek olarak Akbank bireysel kredi kartları için geçerli olduğu belirtildi.

Sadece CL250 modelinin satın alımında geçerli olmak üzere liste fiyatı üzerinden kredi kartı ödemelerine vade farksız 12 ay taksit imkanı olduğu duyuruldu. Kampanyanın; Axess, Paraf Card, Maximum, World, Card Finans ve Bonus Card'lar içerisinden Honda Motosiklet Bayisi'nin üye iş yeri olduğu seçenekler için geçerli olduğu açıklandı.

Ek olarak, Honda CL250'de geçerli olan kampanyanın da 31 Ekim 2024 tarihine kadar süreceği aktarıldı. Ayrıca kampanyanın stoklarla sınırlı olduğu duyuruldu.

Peki, Honda'nın CL250 ve Dio modelinin güncel fiyatı ne durumda?

Ve ilanlar art arda açıklandı: Binlerce personel alımı yapılacak! 50 KPSS puanı olan başvuruyor

GÜNCEL DİO VE CL250 FİYATLARI

Dio ve CL250 motosiklet modelinde vade farksız taksit imkanı bulunması, söz konusu modellerin güncel fiyat listesini merak ettirebiliyor. İşte 10 Ekim 2024 tarihli başlangıç fiyatları;

Model: Dio. Fiyatı: 106.500 TL.

Model: CL250. Fiyatı: 246.750 TL.

MOTOSİKLET SEÇİMİ NASIL YAPILMALI?

Motosiklet seçimi yapılırken; Honda, Suzuki, Yamaha veya farklı bir marka fark etmeksizin bazı noktalara dikkat edilmesi öneriliyor. Ayrıca o noktalardan bazıları aşağıda yer alıyor.

- Bütçeye uygun en kullanışlı motosiklet tercih edilmeli.

- Motosikleti kullanacak kişinin fiziksel özellikleri, satın alınacak modele uygun olmalı.

- Model tercih edilirken kullanım amacına uygun olmasına dikkat edilmeli. Bu noktada şehir içi veya şehir dışı kullanıma uygun olup olmadığı incelenmeli.

- Bakımı kolay ve yedek parçası kolay bulunan motosikletlerin tercih edilmesi tavsiye ediliyor.

Toyota gemileri yaktı: Corolla'da 200 bin TL indirdi! Üstelik otomobilin tamamına taksit imkanı