Halkbank 6 ay ertelemeli düşük faizli pandemi kredisi şartları nelerdir? Sosyal destek kredisi nasıl alınır?

Halkbank pandemi sürecinden etkilenen vatandaşlara yönelik sosyal destek kredisi veriyor. Pandemi destek kredisi ile mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, çeyiz ve küçük ev aletleri gibi ihtiyaçların karşılanması amaçlanıyor. Halkbank sosyal destek kredisi 6 ay ertelemeli ve 0,55 faiz oranına sahip seçeneklerle sunuluyor. Vatandaşlar 30 bin TL'ye kadar kredi başvurusu yapabiliyorlar.

Halkbank sosyal destek kredisi vatandaşların pandemi sürecinden etkilenmelerini en aza indirmeyi amaçlıyor. Düğün yapacan olanlar veya evini yenilemek isteyenler için ihtiyaç kredisi düşük faiz oranlarıyla sunuluyor. Halkbank sosyal destek kredisi 6 ay ertelemeli ve 60 aya varan vade seçenekleriyle vatandaşlara kolaylık sağlayacak.

HALKBANK SOSYAL DESTEK KREDİSİ NASIL ALINIR?

Halkbank sosyal destek kredisi pandemi sürecinden normalleşmeye geçişte vatandaşların mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, çeyiz ve küçük ev aletleri gibi ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla sunulmuştur.

Sosyal destek kredisi 0,55 faiz oranlarından başlıyor, 6 ay ödemesiz veya 60 aya varan vade seçenekleriyle de kolaylık sağlıyor.

HALKBANK SOSYAL HAYATI DESTEK KREDİSİ BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Pandemi destek kredisi 30 bin TL'ye kadar verilebiliyor.

Halkbank sosyal destek kredisi başvuruları Halkbank şubelerinden veya resmi internet sitesi üzerinden yapılabiliyor. Kredi alma şartları da yine banka aracılığıyla detaylı bilgilendirmeler ile öğrenilebiliyor.