Kurumsal kredi ne demek? Kamu bankaları kurumsal kredi faizi ne kadar?

Kamu bankaları kurumsal kredi faizi ile ilgili son dakika gelişmeler vatandaşlar ve kurumlar tarafından yakından takip ediliyor. Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası kurumsal kredi faizi ne kadar? Kurumsal kredi nedir? sorularının yanıtı yoğun olarak araştırılıyor. İşte merak edilenler...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) 2 puanlık beklentileri aşan faiz indiriminin kredilere etkisi yakından takip edilirken, kamu bankalarının TCMB'yi takiben kredi faizlerinde indirime gideceği belirtilmişti. Peki, kamu bankaları kurumsal kredi faizi düştü mü, ne kadar? Kurumsal kredi nedir?

KAMU BANKALARI KURUMSAL KREDİ FAİZİ NE KADAR?

Kamu bankaları kurumsal kredi faiz oranlarında ürün ve vade yapısına göre 200 baz puana kadar indirim yaptığını duyurdu.

Buna göre; kamu bankaları konut kredileri faiz oranlarında 1 milyon TL, altı tutarlarda yüzde 1,29, 1 milyon TL üzerindeki tutarlarda yüzde 1,34 faiz oranları uygulayacak.

VAKIFBANK KURUMSAL KREDİ NEDİR?

"Yatırım ve ihtiyaçlarınız için aradığınız desteği, Halkbank'ın Kurumsal Kredileri'nde bulacaksınız.

Halkbank, ticari yaşamın gerektirdiği nakit ve gayrinakit kredi işlemlerinde, uzman şube ve Genel Müdürlük kadrosu, piyasa koşullarına uygun vade, fiyat ve teminat koşulları ile hizmetinizdedir.

Halkbank bünye kaynaklı kredilerinin yanı sıra Eximbank, AYB, Dünya Bankası vb. yurtdışı finans kuruluşları gibi kaynaklardan sağlanan kredilerin temini konusunda da olanak sağlamaktadır."