Güle güle Barış Alper Yılmaz! Süper Lig rekoru: Galatasaray'ın kasası doluyor

Barış Alper Yılmaz için flaş bir hamle geldi. Avrupa devi, Galatasaray'ın milli futbolcusu için gözünü kararttı. İşte Barış Alper Yılmaz transferinde son durum...

Süper Lig devi Galatasaray'da sezonun en tartışılan isimlerinden birisi Barış Alper Yılmaz oldu. Geçtiğimiz sezonu muhteşem bir performansla tamamlayan milli oyuncu, yeni sezonda sarı kırmızılı formayla beklentilerin çok altında kaldı.

Barış Alper Yılmaz'ın bu performans düşüşü camia içerisinde tartışma konusu olurken, milli futbolcu cephesinde sıcak bir transfer gelişmesi yaşandı.

BARIŞ ALPER YILMAZ HAMLESİ!

Geçtiğimiz sezon elde edilen şampiyonlukta Galatasaray'ın en değerli isimlerinin başında gelen Barış Alper Yılmaz, yeni sezonda ise beklentilerin çok altında kaldı. Yaz aylarında birçok dev kulübü peşine takan ve EURO 2024'ün ardından takımda kalan 24 yaşındaki futbolcu, özellikle son haftalarda birçok eleştiri aldı.

Kamuoyunda oyuncunun mutsuz olduğu, takımdan ayrılmak istediği gibi iddialar da ortaya atıldı. Barış Alper Yılmaz için yaşanan transfer gelişmesi ise İngiliz basını tarafından duyuruldu.

ADA YOLCUSU!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham, Barış Alper Yılmaz için gözünü kararttı. İngiliz basınından kulübe yakın kaynaklar, Tottenham'ın devre arasında Barış Alper Yılmaz'ı kesinlikle istediğine vurgu yaptı. Bu sebeple Londra ekibi, Galatasaray'ın kapısını dev bir teklifle çalacak.

Galatasaray'ın hedefi ise Barış Alper Yılmaz transferiyle Sacha Boey'un rekorunu kırmak. Önümüzdeki günlerde bu transferde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor...

www.aksam.com.tr