2021 antrenör alımı sonuçları açıklandı mı? GSB antrenör alımı sonuçları ne zaman açıklanır?

GSB antrenör alımı ile ilgili süreç devam ediyor. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını, bu akşama kadar Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden yapabiliyor. Başvurularını tamamlayan adaylar ise alım sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. Peki, GSB antrenör alımı sonuçları ne zaman açıklanır? 2021 antrenör alımı sonuçları açıklandı mı?

GSB antrenör alımı sonuçları için heyecanlı bekleyiş başladı. 31 Ağustos'ta başlayan alım başvuruları bugün sona eriyor. Başvurular Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden elektronik ortamda yapılabiliyor. Başvuru şartlarını taşıyan ve başvuru işlemini gerçekleştiren adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını öğrenmek istiyor. Peki, GSB antrenör alımı sonuçları ne zaman açıklanır?

GSB ANTRENÖR ALIMI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

GSB antrenör alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. Sonuç tarihinin paylaşılması halinde haberimiz içerisine eklenecektir.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE BAŞVURU SONUÇLARININ İLANI

1. Duyuruya uygun şekilde yapılan başvurular ile adayların başvurdukları pozisyon için ilan edilen niteliklere uygunluğu inceleme ve değerlendirme komisyonu tarafından incelenecektir. İnceleme ve değerlendirme sonrasında adayların nitelik değerlendirme formu toplam puanları ve bu puanlara göre başvurdukları pozisyondaki başarı sıraları inceleme ve değerlendirme komisyonu tarafından tespit edilerek başvuru sonuçları ilan edilecektir. Ayrıca, adaylar başvurularına ilişkin bilgilerini Kariyer Kapısı üzerinden görüntüleyebilecektir.

2. Başvuru sonuçlarına ilişkin itirazlar, başvuru sonuçlarının ilan edilmesinden itibaren 5 (beş) iş günü içinde yazılı olarak Personel Genel Müdürlüğü Eğitim ve Sınavlar Daire Başkanlığına yapılacaktır. İtirazlar, en fazla 15 (on beş) iş günü içinde incelenerek karara bağlanacak ve adayın itiraz dilekçesinde beyan ettiği posta adresine bildirilecektir.

3. Başvuru sonuçlarının ilan edilmesinden itibaren 5 (beş) iş günü içinde ıslak imzalı ve yazılı olarak Bakanlığımız Personel Genel Müdürlüğü Eğitim ve Sınavlar Daire Başkanlığına ulaştırılmayan, itiraz dilekçesinde T.C. Kimlik numarası, adı, soyadı, imza ve adres bilgileri bulunmayan itiraz dilekçeleri dikkate alınmayacaktır. E-mail veya faksla yapılacak itirazlar kabul edilmeyecektir.

4. İtiraz süresinin tamamlanmasına müteakip nihai sonuçlar ve diğer hususlar Bakanlığımız internet sitesinde daha sonra ilan edilecek olup adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır. Ayrıca, adaylar alıma ilişkin bilgilerini Kariyer Kapısı üzerinden görüntüleyebilecektir.

GSB ANTRENÖR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

GENEL ŞARTLAR NELERDİR?

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin 4, 5, 6 ve 7'nci alt bentlerinde belirtilen şartları taşımak,

2. Başvuru tarihinin son günü itibarıyla 18 yaşını tamamlamış olmak,

3. Başvuru tarihinin son günü itibarıyla 60 yaşından büyük olmamak,

4. Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik aylığı almamak, (Dul ve yetim aylığı hariç)

5. Tam zamanlı çalışmaya engel durumu bulunmamak,

6. Olimpiyat veya paralimpik ya da deaflimpik oyunlarında sporcu olarak ilk üç dereceye girmiş olmak ve/veya Dünya şampiyonalarında olimpik veya paralimpik ya da deaflimpik spor dallarında sporcu olarak ilk üç dereceye girmiş olmak ve/veya Avrupa şampiyonalarında olimpik veya paralimpik ya da deaflimpik spor dallarında sporcu olarak ilk üç dereceye girmiş olmak ve/veya olimpik veya paralimpik ya da deaflimpik spor dallarında en az 15 defa milli sporcu olmak ve/veya olimpik veya paralimpik ya da deaflimpik spor dallarında son beş yıl içinde en az 7 defa uluslararası yarışmalarda milli takım antrenörü olarak fiilen görev yapmış olmak,

7. Arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak,

ÖZEL ŞARTLAR NELERDİR?

1. Antrenör pozisyonları için;

a) Başvuru yapacağı pozisyona uygun ve ek-1 sayılı listede belirtilen branşta en az temel

antrenörlük (ikinci kademe) düzeyinde antrenörlük belgesine sahip olmak,

- Adayların başvurunun son günü itibarıyla aranan şartlara haiz olması gerekmektedir.

- En az temel antrenörlük (ikinci kademe) düzeyinde antrenörlük belgesinin başvuru

yapılacak pozisyona ve branşa uygun olması gerekmektedir.

- Adayların antrenörlük ve millilik ile ilgili bilgilerinin tespitinde spor bilgi sistemi

verileri esas alınacaktır. Adayların başvuru öncesinde antrenörlük ve millilik bilgilerinin

doğruluğunu kontrol etmeleri, eksik veya hatalı bilgi tespit etmeleri halinde ilgili federasyonlara müracaat ederek bilgilerini spor bilgi sisteminden düzelttirmeleri gerekmektedir.