Gram altın yönünü yukarı çevirdi!

Altın fiyatlarında son dakika itibarı ile hareketlilik devam ediyor. Gram altın yönünü yukarı çevirse de 500 lira bandını henüz kıramadı.

Küresel düzeyde doların güçlenmesinden dolayı gram altında aşağı yönlü baskının hafifleyeceğini belirten uzmanlar, orta ve uzun vadede gram altın fiyatları için yükseliş trendinin korunacağını vurguladı. İşte güncel altın fiyatları...

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın fiyatları saat 13.00'te kaydedilen güncel verilere göre 500 lira seviyelerinden işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın fiyatları saat 130.00'te kaydedilen güncel verilere göre 801 lira alış ve 819 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Son dönemdeki artışla beraber 3 bin liranın üzerindeki konumunu iyice güçlendiren cumhuriyet altını ise bugün 3 bin 199 liradan alınırken 3 bin 269 liradan da satışa sunuluyor.

KRİPTO PARADAN KAÇIŞ ALTIN FİYATLARINA YANSIDI

Kripto paralardaki hızlı düşüş altın fiyatlarında yansıdı.. Hızlı yükseliş ve düşüşlere sahne olan kripto para piyasasında risk almak istemeyen yatırımcılar altın alarak tasarruflarını değerlendiriyor.

GRAM ALTINDA YÜKSELİŞ TRENDİ SÜRER Mİ?

Küresel düzeyde doların güçlenmesinden dolayı, gram altın için aşağı yönlü baskının hafifleyeceğini belirten uzmanlar, orta ve uzun vadede gram altın fiyatları için yükseliş trendinin korunacağı yönünde yorum yapıyor.