Af yasası onaylandı mı?

Yargı Reformu Paketi'nin ilki Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Şimdi gözler af yasası ve ceza indirimini kapsayacak olan ikinci yargı paketine çevrildi.Binlerce mahkumu etkileyecek olan af yasası ne oldu, onaylandı mı? sorusunun yanıtı merak ediliyor.

Af yasası onaylandı mı? sorusu arama motorunda yoğun olarak araştırılıyor.Birinci yargı reformunun yasalaşmasının ardından af yasası ve ceza indirimi son gelişmeleri daha fazla merak ediliyor. Af olarak adlandırılan infaz düzenlemesi için tamamen ayrı bir çalışma yürütülüyor. Binlerce mahkumu etkileyecek olan af yasası ne oldu, onaylandı mı? merak ediliyor.  İşte af yasası son durum..

SON DAKİKA AF HABERLERİ

4 Kasım’da Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın,Yargı Reformu Paketinde "Af konusunun bugün gündemde yer alıp almadığı ve emeklilikte yaşa takılanların durumunun ne olacağı"na ilişkin soru üzerine Kalın, "Af konusunun bugün gündeme gelmediğini" söyledi.

Kalın, bugün daha ziyade hukuk davalarının hızlandırılması ve vatandaşın bu süreçte daha etkin, daha kısa süre sonuç almasını sağlayacak düzenlemelerin gündemde olduğunu, emeklilikte yaşa takılanlar meselesinin de gündemde yer almadığını ama Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının 3600 ek gösterge ile bir çalışması olduğunu, onun da bugünkü toplantıda gündeme gelmediğini kaydetti.