‘Gel beraber inşa edelim'

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut GYO, orta ve küçük ölçekli yatırımcıya “Gel, beraber inşa edelim” çağrısında bulundu.

ŞENAY BÜYÜKKÖŞDERE

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, "Elinde dönüşüm yapmak için veya yeni proje geliştirmek için projesi, kat karşılığı sözleşmesi veya yapı ruhsatı olan üreticiler bize veya yine bu sektörde faaliyet gösteren iştirakimiz Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi (EPP) Şirketimize başvuru yapabilirler" şeklinde konuştu. 2021 yılını hedeflerinin üstünde kapatacaklarını ifade eden Gedikli, "Bu yılın 3. çeyrek sonuçlarına göre şirketimiz 1 milyar TL kar ve 9.3 milyar TL satış geliri elde etmiştir" dedi. 2022'de arsa portföyleri üzerinde proje çalışmalarına devam edeceklerinin altını çizen Gedikli, "Önümüzdeki yıl içerisinde de 20 bin bağımsız bölümü satışa sunmayı hedefliyoruz" dedi.

YENİ ETAPLARDA ÇALIŞMA BAŞLADI

Gedikli, "Başakşehir'deki Vadi Evleri 2. Etap ve Küçükçekmece'deki Bizim Mahalle 4. Etap projelerimizin satışları başladı. Yoğun ilgiye istinaden Vadi Evleri 3. 4. Etaplarına ve Bizim Mahalle projelerimizin de 5. 6. ve 7. etaplarının proje çalışmalarına da başladık" dedi.