Fiat ve Ford yapacağını yaptı! 573.900 TL ve 674.100 TL'den sıfır araç fırsatı

Ford ve Fiat otomobil üreticisi, Türkiye'deki pek çok insanın ilgisini hafif ticari araç modelleri ile çekebiliyor. Özellikle otomobil fiyatlarındaki artış sonrasında birçok vatandaş alternatif tercihleri de değerlendirmeye başladı. Bu noktada hafif ticari araçlar da ön plana çıkabiliyor. Çünkü Ford Transit Courier 674.100 TL ve Fiat Fiorino Cargo 573.900 TL'den satışa sunuldu. İşte detaylar…

AKSAM.COM.TR

Okan Kabuk

Sıfır otomobil piyasasındaki yükseliş birçok insanın yeni araba almasını güçleştirdi. Kasım ve aralık aylarında fiyat artışı azalsa da mevcut sıfır otomobil fiyatları birçok insanın bütçesini aşabiliyor. Bu nedenle yeni araba almak isteyen vatandaşlar alternatif tercihleri de değerlendirebiliyor.

HAFİF TİCARİ ARAÇLARA OLAN İLGİ ARTIYOR

Sıfır otomobil fiyatlarındaki yükseliş, pek çok vatandaşların yeni araba almasını güçleştirdi. Bu noktada bazı vatandaşlar ikinci el otomobilleri tercih ederken, bazıları sıfır araç almak isteyebiliyor. Öte yandan birçok vatandaşın ilgisini hafif ticari araç modelleri de çekebiliyor.

Hafif ticari araçlar birçok kişi tarafından aile arabası olarak tercih edilebiliyor. Ayrıca şehir içi kullanımlarında faydalı olabiliyor. Öte yandan binek otomobillere göre daha uygun fiyatlara alınabiliyor. Nitekim Fiat Fiorino Cargo modeli 573.900 TL'den satın alınabiliyor. Ford Transit Courier modeli ise 674.100 TL'den alınabiliyor.

Fiat ve Ford hafif ticari araç modelleri, uygun fiyatları ile Türkiye'deki birçok vatandaşın ilgisini çekebiliyor. Bu nedenle fiyat listeleri de merak edilebiliyor. Nitekim hem Fiat Fiorino Cargo hem de Ford Transit Courier fiyat listesi aşağıda yer alıyor.

FORD TRANSİT COURİER ARALIK FİYAT LİSTESİ

Sıfır otomobil fiyatlarındaki artış, bazı vatandaşları alternatif tercihlere de yöneltti. Ayrıca bu noktada hafif ticari araçlar da ön plana çıkabiliyor. Nitekim Ford Transit Courier hafif ticari araç modeli, pek çok araca göre uygun fiyatı ile ön plana çıkabiliyor. İşte 20 Aralık 2023 tarihli Ford Transit Courier fiyat listesi;

Versiyonu: 1.5L TDCI 75PS. Donanımı: Trend. Şanzıman Tipi: 6 İleri Manuel. Yakıt Tipi: Dizel. Emisyonu: Euro 6.2. Fiyatı: 674.100 TL.

Versiyonu: 1.5L TDCI 100PS. Donanımı: Deluxe. Şanzıman Tipi: 6 İleri Manuel. Yakıt Tipi: Dizel. Emisyonu: Euro 6.2. Fiyatı: 750.800 TL.

FİAT FİORİNO CARGO ARALIK FİYAT LİSTESİ

Fiat otomobil üreticisi, uygun fiyatlı modelleri ile Türkiye'deki birçok insanı cezbedebiliyor. Ayrıca Fiat'ın en uygun modellerinden biri, Fiat Fiorino Cargo hafif ticari araç modeli olarak ön plana çıkıyor. Nitekim Fiorino Cargo fiyat listesi şu şekilde;

Versiyonu: 1.3 M.Jet 95Hp E6.4. Donanımı: Standart. Şanzıman Tipi: Manuel. Yakıt Tipi: Dizel. Fiyatı: 598.900 TL. Kampanyalı Fiyatı: 573.900 TL.

Versiyonu: 1.3 M.Jet 95Hp E6.4. Donanımı: Standart Plus. Şanzıman Tipi: Manuel. Yakıt Tipi: Dizel. Fiyatı: 618.900 TL. Kampanyalı Fiyatı: 593.900 TL.

OTOMOBİL TERCİHİ YAPILIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Sıfır otomobil satın alınırken bazı noktalara dikkat edilmesi tavsiye ediliyor. Ayrıca bu noktalardan bazıları; bütçe analizi, güvenlik özellikleri, yakıt verimliliği, araç tipi ve boyutları olarak sayılabiliyor. Nitekim satın alınan aracın kullanım açısından uygunluğu oldukça önemli görülüyor. Bu nedenle yeni araç satın almadan önce, marka ve model araştırmasının iyi yapılması tavsiye ediliyor.

Hafif ticari araç tercih ederken, Fiat Fiorino Cargo ve Ford Transit Courier modellerinin özellikleri iyice karşılaştırılmalı. Öte yandan Fiat ve Ford markalarının yanı sıra; Renault, Volkswagen ve Peugeot gibi markaların sunduğu hafif ticari araç modelleri de incelenebilir.

Honda noktayı koydu: 185 bin TL indirdi! Egea'dan bile ucuz Civic fırsatı