Fiat ve Citroen'den olmaz denilen fiyat: 390.000 TL ve 573.900 TL'den sıfır otomobil fırsatı

Fiat ve Citroen otomobil üreticileri, sıfır araba satın almak isteyen birçok insanın alternatif tercihleri arasında bulunuyorlar. Çünkü ucuz otomobil denildiğinde pek çok insanın aklına Citroen Ami ve Fiat Fiorino modelleri gelebiliyor. İşte detaylar…

Ucuz otomobil denildiğinde birçok insanın aklına Fiat ve Citroen markaları gelebiliyor. Nitekim en ucuz otomobil modelleri 710 bin TL civarındayken Fiat ve Citroen'in 573.900 TL ve 390.000 TL'den araç sunması, adeta olmaz denilen fiyat bile dedirtebiliyor.

CİTROEN AMİ: 390.000 TL

Türkiye'deki sıfır otomobil piyasası, kasım ayına kadar yükselişine devam ediyordu. Ancak kasım ve aralık aylarında birçok otomotiv firmasında çeşitli kampanyalar olduğu gözlemlendi. Öte yandan çeşitli kampanyalar düzenleseler de en ucuz otomobil modelinin fiyatı 710 bin TL civarına yükseldi. Bu nedenle pek çok vatandaş alternatif tercihlere de yönelebiliyor.

Ucuz otomobil arayışında, hafif ticari araçlar ve Citroen Ami modeli ön plana çıkabiliyor. Nitekim hafif ticari araçlar aile arabası olarak kullanılmasının yanı sıra gündelik işler için de tercih edilebiliyor. Bunun yanı sıra uygun fiyatlı Citroen Ami modeli de pek çok insanın ilgisini çekebiliyor. Çünkü 5 Aralık 2023 tarihli fiyatı, 390.000 TL. Bu nedenle şehir içi kullanımlarında tercih edilebiliyor.

HAFİF TİCARİ ARAÇLARA OLAN İLGİ ARTIYOR

Araba fiyatlarındaki artış sonrasında birçok vatandaş ucuz otomobil arayışına da girişti. Bu noktada Citroen Ami modeli ve hafif ticari araçlar da pek çok insanın ilgisini çekebiliyor. Ayrıca hafif ticari araç denildiğinde, Fiat Fiorino Cargo ön plana çıkabiliyor. Çünkü Fiat Fiorino Cargo hem aile arabası olarak kullanılabiliyor hem de gündelik işlerin tamamlanmasında yardımcı olabiliyor. Öte yandan Fiat Fiorino Cargo hafif ticari araç modelinin uygun fiyattan sunulması birçok insanın gözdesi olmasını sağlayabiliyor.

FİAT FİORİNO CARGO: 573.900 TL

Fiat Fiorino Cargo hafif ticari araç modeli, Türkiye'deki birçok insanın ilgisini çekebiliyor. Çünkü pek çok farklı otomobil modeline kıyasla, uygun fiyatı ile alternatif tercih olarak ön plana çıkabiliyor. Ayrıca güncel fiyat listesi incelendiğinde, 573.900 TL'den satışa çıkartıldığı gözlemlendi. İşte Fiorino Cargo modelinin 5 Aralık 2023 tarihli fiyat listesi;

Versiyonu: 1.3 M.Jet 95Hp E6.4. Donanımı: Standart. Şanzıman Tipi: Manuel. Yakıt Tipi: Dizel. Fiyatı: 598.900 TL. Kampanyalı Fiyatı: 573.900 TL.

Versiyonu: 1.3 M.Jet 95Hp E6.4. Donanımı: Standart Plus. Şanzıman Tipi: Manuel. Yakıt Tipi: Dizel. Fiyatı: 618.900 TL. Kampanyalı Fiyatı: 593.900 TL.

DİĞER OTOMOBİL TERCİHLERİ

Otomobil tercihi yapılırken ihtiyaçlar ve bütçenin doğru hesaplanması öneriliyor. Bu noktada tüm markaların araba modelleri incelenebilir. Ayrıca fiyatları ve teknik özellikleri kıyaslanabilir. Nitekim uygun fiyatlı Citroen Ami ve Fiat Fiorino hafif ticari araç modelinin yanı sıra, Hyundai i10 modeli de ön plana çıkabiliyor.

Hyundai i10 modelinin 5 Aralık 2023 tarihli kampanyalı başlangıç fiyatı, 710.000 TL. Bu noktada Citroen Ami ve Fiat Fiorino hafif ticari araç gibi modellerin yanı sıra, alternatif tercihler arasında gösterilebiliyor. Öte yandan Renault, Dacia ve Kia gibi markalar da incelenebilir.

Toyota gemileri yaktı: 2023'ün en çılgın Corolla kampanyası!