Fiat ve Citroen olmaz dedirtti! 437.000 TL ve 449.900 TL'den sıfır otomobil fırsatı

Fiat ve Citroen otomobil üreticisi, Türkiye'deki birçok insanın ilgisini uygun fiyatlı modelleri ile çekebiliyor. Ayrıca yayımlanan güncel fiyat listeleri kontrol edildiğinde, Citroen'in 437.000 TL ve Fiat'ın 449.900 TL'den sıfır otomobil satışa çıkarttığı görüldü. Detaylar haberimizde…

Otomobil fiyatlarındaki artış sonrasında birçok vatandaş uygun fiyatlı araba arayışına girişti. Bu noktada Citroen ve Fiat otomotiv firması cazip fiyatlı elektrikli otomobil modelleri ile dikkat çekici olabiliyor.

FİAT VE CİTROEN OLMAZ DEDİRTTİ

Fiat otomotiv firması, Topolino versiyon elektrikli otomobil modelini 449.900 TL'den satışa sundu. Ayrıca Topolino Plus versiyon elektrikli otomobil modeli, 479.900 TL. Öte yandan Citroen otomotiv firması, Ami One Electric elektrikli otomobil modelini 437.000 TL'den satışa çıkarttı.

Ami One Electric ve Topolino elektrikli otomobil modellerinin 437.000 TL ve 449.900 TL'den satışa çıkartılması, Citroen ve Fiat olmaz dedirtti bile dedirtebiliyor.

OTOMOBİL TERCİHİ YAPILIRKEN NEYE DİKKAT EDİLMELİ?

Sıfır araba satın alınırken bazı noktalara dikkat edilmesi öneriliyor. Çünkü söz konusu noktalar, avantaj sağlayabileceği gibi dezavantaj da sağlayabilir. Bu nedenle Fiat, Citroen, Hyundai ve Chery gibi birçok farklı araba markası incelenerek, en doğru tercih yapılabilir. Ayrıca değerlendirme aşamasında dikkat edilmesi önerilen noktalardan birkaçı aşağıda yer alıyor.

İhtiyaçlar Doğru Belirlenmeli: Arabanın geniş bir iç hacme sahip olması ne kadar önemli? Otomobil seçimindeki temel kriter konfor mu, maliyet mi, donanım mı? Bu ve bunun gibi sorular, ihtiyaçların doğru belirlenmesinde yardımcı olabilir.

Aracın Doğru Tanınması: Aracın uzun vadede beklentileri karşılayıp karşılamadığının araştırılması öneriliyor. Bu noktada düşünülen otomobillerin donanım paketleri de kıyaslanabilir.

Servis Ağı: Satın alınacak arabanın servis ağının incelenmesi tavsiye edilir. Geniş ve tecrübeli bir yetkili servis ağı, ilerleyen süreçte faydalı olabilir.

Chery gemileri yaktı: Nisan ayına noktayı koydu! Dacia Duster'dan bile ucuz sıfır SUV otomobil