Fenerbahçe'de En-Nesyri depremi! Direkt bileti kesildi

En-Nesyri için karar verildi. Fenerbahçe'ye rekor bir bedelle transfer olan Faslı futbolcu, sarı lacivertli kulübü ekonomik anlamda zarara uğrattı. En-Nesyri'nin bileti resmen kesildi. İşte detaylar...

Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, zorlu Samsun deplasmanında 2 puan bıraktı. Alınan bu yara sonrası sarı lacivertli camiada yer yerinden oynadı. Her ne kadar maç fazlası olsa da henüz 9. haftada lider Galatasaray'ın 8 puan gerisinde kalan Fenerbahçe'de taraftarlar isyan etti.

Yapılan yoğun eleştirilerden payını alan isimlerden birisi de En-Nesyri oldu.

EN-NESYRI İÇİN SABIRLAR TÜKENDİ

Fenerbahçe'nin sezon başında yaklaşık 20 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kulüp rekorunu kıran En-Nesyri, takıma imza atmasından bu yana 3 ay geçmesine rağmen sahada neredeyse hiçbir verim veremedi. Belirli aralıklarla Jose Mourinho tarafından zaman zaman şans tanınan 27 yaşındaki futbolcu, yalnızca 1 gol atabildi. En-Nesyri'nin bu kadar zaman geçmesine rağmen hala kendini bulamamış ve harcanan paranın karşılığını verememiş olması ise taraftarı çileden çıkarttı.

Birçok Fenerbahçe taraftarı, En-Nesyri'nin takımdan gönderilerek yeni bir forvet transferi yapılması gerektiğine vurgu yaptı. Öte yandan İspanyollar ise En-Nesyri cephesinde yaşanan gelişmeyi aktardı.

FIRSAT OLARAK GÖRÜLÜYOR

İspanyol basınından En-Nesyri'nin eski kulübü Sevilla'ya yakın kaynaklar, Faslı futbolcunun durumunu yakından takip ediyor. Yapılan haberlerde; Sevilla'nın bu transferde mali olarak büyük kar sağladığı ve oyuncuyu çok iyi bir rakama Fenerbahçe'ye sattığı belirtildi. Ancak haberin devamında Sevilla'nın forvette açılan boşluğu bir türlü dolduramadığı da ifade edildi.

En-Nesyri sonrası forvet hattında Iheanacho ve Isaac Romero ikilisini kullanan Sevilla, bu iki golcüden de istediği verimi alamadı. İspanyollar, En-Nesyri'nin Fenerbahçe'de dikiş tutturamamasına vurgu yaparak, devre arasında kiralık transfer fırsatının oluşabileceğine değindi.

Fenerbahçe yönetimi ise En-Nesyri için son kararı, yine onu bu takıma transfer eden hocası Jose Mourinho'ya bıraktı. Portekizli hocanın satışına izin vermesi durumunda Fenerbahçe'nin oyuncuyu göndererek, forvet hattına yeni bir transfer yapabileceği belirtiliyor.

www.aksam.com.tr