Fenerbahçe coin, token, paribu nedir, nerede ve nasıl alınır? Fenerbahçe token fiyatı ne kadar, kaç TL?

Fenerbahçe Token ile ilgili birkaç gün önce yapılan açıklamalarda bu kripto paranın 9 Ağustos'ta satışa çıkarılacağı belirtilmişti. Fenerbahçe'nin açıklamalarına göre kripto para sahipleri, takım yönetimi ve futbolcularla bir araya gelme fırsatı bulacaklar. Kulübün geleceğini etkileyen anketlerde de söz sahibi olacak Fenerbahçe Token sahipleri, dönem boyunca sunulacak özel ayrıcalıklardan yararlanabilecek. Tüm bunlara ek olarak, gruplarına bağlı kripto para hayranları da çeşitli istatistiklere ve tesislere katılabilecekler. Peki Fenerbahçe coin, token, peribu nedir, nerede ve nasıl alınır? Fenerbahçe token fiyatı ne kadar, kaç TL?

Fenerbahçe geçen hafta, Paribu ile anlaşma yapmış ve bu anlaşma kapsamında kendi kripto para birimini çıkaracağı duyurusu yapılmıştı. Bugün ise bu kripto para birimi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. "Fenerbahçe Token" adı verilen kripto para saniyeler içinde tükendi. Taraftarın gösterdiği ilgi, Fenerbahçe Lideri Ali Koç'u bile şaşırttı. Peki Fenerbahçe coin, token, peribu nedir, nerede ve nasıl alınır? Fenerbahçe token fiyatı ne kadar, kaç TL?

Fenerbahçe tokenin ne zaman çıkacağı uzun süredir gündemde olan konulardan birisiydi. Kulübün finansal gücünü yükseltmek adına Fenerbahçe tokenin çıkacağı ve satışa sunulacağı konuşuluyordu. Fenerbahçe token ön satış açıklaması ise geçtiğimiz günlerde yapılmıştı.

Geçtiğimiz günlerde kulüp tarafından yapılan açıklamada, Fenerbahçe tokenin 9 Ağustos'ta ön satışının gerçekleşeceği ifade edilmişti. Taraftarların ve yatırımcıların merakla beklediği Fenerbahçe token, 9 Ağustos itibarı ile ön satışa açılıyor. Bu noktada Fenerbahça tokenin nasıl alınacağı ve fiyatının ne kadar olacağı merak konusu oldu.

Ali Koç tarafından yapılan açıklamalara göre, Fenerbahçe Token maaş ödemesi ve transfer ücreti gibi konularda da kullanılabilir. Ayrıca şirket, kripto para birimi değer kazanmaya devam ettikçe para da kazanacak. Hatta sadece 30 saniyede tükenen 30 TL değerindeki Option 2 jetonları bu gruba 15 milyon TL bile getirdi.

Sınırlı arz tedbiri, önümüzdeki dönemlerde Fenerbahçe'ye çok daha fazla para kazandıracak. . .

FENERBAHÇE TOKEN NEREDEN VE NASIL ALINIR?

Fenerbahçe Token, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün "utility token" olarak tanımlanan "taraftar token'ı"dır.

Fenerbahçe Token, Fenerbahçe ve Paribu işbirliği ile üretiliyor. Fenerbahçe tokeni alacak kişiler çeşitli ayrıcalıkların sahibi olacak.

FENERBAHÇE TOKEN TOPLAM ARZ MİKTARI NE KADAR?

Fenerbahçe Token'ın maksimum arzının 190.700.000 adet olduğu ifade edildi. Arzın tamamının dolaşıma dahil olmasının ardından yeni bir Fenerbahçe Token üretilmeyecek.

Arzın tamamı 25 yıl içerisinde yaratılacak. Gerçekleştirilecek planlı yakımlarla nihai arz 100 milyon adede kadar düşecek.

FENERBAHÇE TOKEN NASIL ALINIR?

Fenerbahçe tokeni 9-12 Ağustos tarihleri arasında, kripto para borsası olan Paribu üzerinden alabilirsiniz.

FENERBAHÇE COİN KAÇ TL OLACAK?

Fenerbahçe token satışında ilk seçenekte, 1 FB token 15 TL olarak belirlendi. İkinci seçenekte ise 1 FB token 30 TL olarak belirlendi.