Eylül 2021 FED toplantısı 2021 ne zaman, saat kaçta? FED faiz kararı hangi gün açıklanacak?

FED toplantısı hakkında yoğun araştırmalar yapılıyor. Son toplantı 27-28 Temmuz tarihleri düzenlenmiş ve FED politika faizini değiştirmeyerek 0-0,25 aralığında bırakmıştı. Yeni toplantının tarihini öğrenmek isteyen vatandaşlar ise FED toplantısı 2021 ne zaman, saat kaçta? FED faiz kararı hangi gün açıklanacak? gibi soruların yanıtını araştırıyor. İşte FED toplantı tarihi...

FED toplantısı ile beraber faiz kararı da belli olacak. Alınan karar, kamuoyuyla paylaşılacak. Amerikan Merkez Bankası (FED) son toplantısını 27-28 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdi. Peki, FED toplantısı 2021 ne zaman, saat kaçta? FED faiz kararı hangi gün açıklanacak? Haberimizin içerisinden konuya dair detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

FED TOPLANTISI 2021 NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

FED toplantı tarihi belli oldu. Toplantı 21-22 Eylül tarihinde düzenlenecek. Diğer toplantı tarihleri ise 2-3 Kasım ve 14-15 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

FED SON FAİZ KARARI NASILDI?

Temmuz ayında ABD Merkez Bankası (FED), beklentiler dahilinde politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0-0,25 aralığında sabit bıraktı.

FED'den yapılan açıklamada, faiz oranının sabit tutulması kararının oy birliğiyle alındığı belirtildi.

Bankanın bu zorlu dönemde ABD ekonomisini desteklemek için tüm araçlarını kullanmaya kararlı olduğu yinelenen açıklamada, böylece maksimum istihdam ve fiyat istikrarı hedeflerinin desteklendiği ifade edildi.