EYT için gözler Meclis'te

EYT son dakika haberleri araştırılan konular arasında bulunuyor. EYT’de bugün yeni haber var mı? Vatandaşlar yapılan açıklamaları yakından takip ediyorlar. TBMM’nin yeniden çalışmalara başlamasının ardından gündemde hangi konuların yer alacağı merak ediliyor.

EYT son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili yeni gelişme var mı? Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) yerel seçimler nedeniyle çalışmalarına 24 Şubat tarihinde ara vermişti. Yeniden çalışmaların başlamasının ardından konunun gündemde yer alıp almayacağı merak ediliyor. 

EYT SON DAKİKA HABERLERİ

24 Şubat'ta tatil giren meclisin yeniden açılmasının ardından emeklilikte yaşa takılanlar konusu ile ilgili güncel açıklamaları haberimizden takip edebilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan özel bir televizyon kanalında soruları yanıtladı. EYT ile ilgili, “EYT’de Demirel bir yanlışın içine düştü. Emeklilik meselesini eleştirmek için muhalefet teşvik ediyor. Erken yaşta emekliliğe karşıyız.” dedi.