Evlilik alışverişiniz için uygun adresler

Düğün sayısının arttığı bu dönemde evlilik alışverişi pahalıya patlayabiliyor. Ancak kampanyaları takip ederek hesaplı bir alışveriş yapmak mümkün.

Pandemi kısıtlamaları döneminde pek çok çift düğünlerini temmuz ve ağustos aylarına erteledi. Yeni bir kapanma olasılığına karşı da bu dönemde düğün etkinliklerinin sayısı oldukça arttı. Bu yıl yaklaşık 750 bin çiftin evlenmesi bekleniyor. Haliyle ev eşyalarına olan talep de artıyor. Ancak pandemi koşullarında fiyatların yükselmesi bazı çiftleri zorluyor. Evlilik öncesinde alışveriş yaparken kampanyaları takip ederek yeni evin masraflarını büyük ölçüde kısmak ise mümkün. En öne çıkan adreslere bakalım.

MODOKO'YA BAKIN

İstanbul Ümraniye'de bulunan MODOKO Mobilyacılar Sitesi de mobilya bakmak için tercih edebileceğiniz adresler arasında. Burada da yüzde 40'lara varan indirimlerle özel tasarıma sahip ev mobilyalarını satın alabilirsiniz. Yeni Bosna'da bulunan Kuyumcukent AVM ise takı ve mücevherin yanı sıra gelinlik bakmak isteyenler için de ideal bir tercih.

Gelinlik bakmak isteyenlerin İstanbul Fatih'te Gelinlikçiler Çarşısı'nı da gezerek seçeneklerini artırabileceğini belirtelim.

YAZA UYGUN RENKLİ TASARIMLAR ÇIKTI

Madame Coco, yaz aylarına uygun renkli ürünlerle çiftleri karşılıyor. Yüzde 100 pamuk dokusu sayesinde renkleri solmadan, formu bozulmadan uzun süreli kullanım imkânı sunuyor. Kırlent koleksiyonu, ev dekorasyonuna sıcak detaylar ekliyor. Ayrıca pek çok üründe yüzde 40'a varan indirimleri Madame Coco mağazalarını ve www.madamecoco.com adresini ziyaret ederek yakalama şansınız var. Karaca'da 'Bol Kepçe Günleri' kapsamında yüzde 50'ye varan indirimler online mağazaya özel olarak uygulanıyor. Sofra takımlarından mutfak malzemelerine kadar pek çok ürünü indirimli olarak alabilirsiniz.

BAZAAR'DA PAZARLIK YAPMAYI UNUTMAYIN!

Uygun fiyata pazarlıkla ürün almak isteyen çiftler İstanbul Yeni Bosna'daki Eskidji Bazaar'da büyük indirim kampanyalarına denk gelirse umduklarından da iyi fiyatlarla karşılaşabiliyor. Eskidji Bazaar'da mobilyalardan, küçük ev eşyalarına, beyaz eşyadan elektroniğe kadar ev için gerekli her şeyi uygun fiyatlara bulabliyorsunuz. Eskidji Bazaar'ın Ankara, Gaziantep ve Kayseri'de de mağazaları bulunuyor.