Evde bakım maaşı hangi illerde yatırıldı?

Evde bakım parası alan vatandaşlar aylıkların hangi illerde yatırıldığını öğrenmek istiyor. Evde bakım aylığı alanlar sorgulama yapmak için e devlet veya sms sistemi kullanılıyor. Maaşlara 2019 yılında zam yapıldı.Evde bakım maaşlarının zamlı güncel hali ise bin 315 lira oldu.

Evde bakım maaşı yatan iller sorgulama sayfası arama motorunda yoğun olarak araştırılıyor. Aile, Çalışma ve ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı evinde hasta,  ya da yaşlılara bakanlara maaş ödüyor.Bakım maaşında kişi başına gelirin 1219 lirayı aşmaması gerekiyor. Evde bakım maaşları, Bakanlık tarafından il il yatırılıyor. 

15 ARALIK 2019 EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER   Evde bakım maaşları her ayın ikinci haftasından itibaren ayın 25'ine kadar hesaplara il il yatırılıyor.   Şu ana kadar Aksaray,  Osmaniye , Tokat, Hatay , Samsun, Kırklareli, Kırıkkale, Adıyaman,  Afyonkarahisar, Antalya, Kırşehir,  Şırnak, Muş,  Bitlis,  Bolu ,Siirt, Karabük, Ordu, Bursa,  Diyarbakır, İzmir,  Balıkesir,  Zonguldak, Sakarya, Konya, Denizli ,Mersin, Ankara,İstanbul, Manisa, Bilecik, Şanlıurfa, Edirne, Tekirdağ,  Aydın ,Trabzon, Isparta, Düzce ve Giresun'da yattı.   Aylık alanlar ister sms isterseniz e Devlet sistemi üzerinden evde bakım maaşı sorgulaması yapabiliyor. Devlet dairelerinde yapılan pek çok işlemi online olarak gerçekleştirmemizi sağlayan e Devlet’in “Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama” sayfasından evde bakım aylığı sorgulanabiliyor.Sisteme kayıtlı olan vatandaşlar, şifreleri ve T.C kimlik numaralarıyla sorgulama işlemini gerçekleştirebiliyor.

EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ