Engelli öğretmen atama sonuçları sorgula! Engelli öğretmen atama sonuçları açıklandı!

Engelli öğretmen atama sonuçları açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı'na 750 engelli öğretmen ataması yapılıyor. Ön başvuruların 8-12 Kasım'da kabul edildiği atamalarda tercih işlemleri ise 22-26 Kasım'da gerçekleştirildi. Merakla beklenen engelli öğretmen atama sonuçları açıklandı. Engelli öğretmen atama sonuçları nereden öğrenilir?

750 engelli öğretmen atama sonuçları açıklandı. Engelli öğretmen atamaları için ikinci aşama olan tercih dönemi 26 Kasım'da sona erdi. Atamalar, adayların tercihi ve EKPSS (Lisans Düzeyi) puanı üstünlüğüne göre elektronik ortamda yapıldı. Peki, engelli öğretmen atama sonuçları nasıl öğrenilcek?

ENGELLİ ÖĞRETMEN ATAMA SONUÇLARI

Milli Eğitim Bakanlığı 750 engelli öğretmen atama sonuçlarını açıkladı

Milli Eğitim Bakanlığı 750 engelli öğretmen atama sonuçlarını açıkladı.

Atama sonucunuzu e-Devlet kullanıcı hesabınız üzerinden öğrenebilirsiniz.

Engelli öğretmen atama sonuçları isim listesi açıklandı mı? Engelli öğretmen ataması canlı izleme sayfası

EKPSS (Lisans Düzeyi) puanlarının eşitliği halinde diploma tarihi itibarıyla önce mezun olmuş olana, bunun aynı olması halinde yaşı büyük olana öncelik tanınacaktır.

15 bin öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanır? Öğretmen atama tercihleri ne zaman?

Bilgisayar ortamında gerçekleştirilen atama sonuçları, Bakanlığın personel.meb.gov.tr internet adresinden duyurusu yapıldı.

Atama kararnameleri, il millî eğitim müdürlüklerine elektronik ortamda gönderilecektir.

Ataması yapılanlara il millî eğitim müdürlüklerince 7201 sayılı Tebligat Kanununa göre tebligat yapılacaktır.

GÖREVE BAŞLAMAYANLAR HAKKINDA YAPILACAK İŞLEMLER

1. Belge ile ispatı mümkün zorlayıcı sebepler olmaksızın süresi içerisinde göreve başlayamayanlar ile belge ile ispatı mümkün zorlayıcı sebeplerle göreve başlamama hâli iki ayı aştığı takdirde bu kişilerin atamaları iptal edilecektir.

2. Yasal sürelerde göreve başlamayanlar ile beyanları ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından doğrulanmayanların atamaları iptal edilir. Yasal süre içinde göreve başlamadığı için ataması iptal edilenler, atama tarihinden itibaren bir yıl süreyle yeniden öğretmenliğe atanamaz.