En baba hediyeler

Babalar Günü yaklaşırken markalar da kampanyalarını duyurmaya başladı. Teknolojik ürünlerden aksesuarlara onlarca seçenekte indirimler sunuluyor.

Babalar Günü için geri sayım başladı. Tüm dünyada haziran ayının 3'üncü pazar günü kutlanan Babalar Günü'nün yaklaşmasıyla hediye telaşı da başlarken şirketler de çeşitli kampanyalar ve hediye seçenekleri sunmaya başladı.

Teknosa: Akbank müşterileri için Apple ürünlerinde kampanya başlattı. Axess, Free ve Wings bireysel kredi kartları, Akbank kart ve Neo kartları ile bu kartlara bağlı ek kart ve sanal kart sahiplerine yüzde 10 indirim uyguluyor. Kampanya 20 Haziran'a kadar sürecek.

YENİ KOLEKSİYONLAR HAZIR

Flo: Babalar Günü için ayakkabı, cüzdan, çanta ve kemerlerden oluşan koleksiyon hazırladı.

Mcdodo: Global mobil aksesuvar markası Mcdodo, led ışıklı hızlı şarj kabloları, hızlı GaN şarjlar, bluetooth kulaklıklarlarda Babalar Günü'e özel kampanya başlattı.

Altınyıldız Classics: Yaz Koleksiyonu'nda yer alan uygun hediye seçeneklerini mağazalarda satışa sundu.

SPX: Ayakkabılar, eşofmanlar, tişörtler ve şortlarda hediye seçeneklerini baba-oğul kombinleri şeklinde hazırladı.

SÜRDÜRÜLEBİLİR KUMAŞLAR

Morhipo: Pierre Cardin'in pike polo tişörtleri, People By Fabrika'nın yazlık ceketleri ile Kiğılı'nın yaza uygun gömlekleri alternatif hediyeler olarak beğeniye sunuyor.

Beymen Club: İlkbahar yaz koleksiyonunda yer alan polo piket-shirtler, monogram grafik baskı ve nakışlarla zenginleşen t-shirtler, patchwork şal desenli gömlekler babalar günü için hazırlandı ve satışa çıktı.

Tommy Hilfiger: Koleksiyonunda yer alan şortları ön plana çıkarıyor. Sürdürülebilir malzemeli şortlar, geliştirilmiş Flex özellikli şortlar ile renkli Hawaii desenli ve hafif pamuklu keten şortlar koleksiyonda yer alıyor.

Dockers: Sürdürülebilir keten kumaşlardan üretilen şort seçenekleri hazırladı. Ketenin rahatlığı ve hafifliği ile dikkat çeken Smart 360 Flex Workday LITE hediye seçenekleri arasında.

YENİ SAAT MODELLERİ

Emporio Armani: İtalyan marka, yeni saat modelini şık bir hediye olarak tanıttı.

Diesel: Spor-şık tarza sahip modelinde, dijital ve analog unsurları bir arada sunarak geniş bir kesime hitap ediyor.

Gc: İddialı bir stili olanlar için hazırladığı yeni saat modeliyle farklı bir seçenek sunuyor.

PIerre CardIn: İlkbahar yaz koleksiyonunda yer alan çok sayıda üründe online alışverişte sepette ek yüzde 20 indirim başlattı.

Boyner: 21 Haziran'a kadar 300 TL ve üzeri kozmetik alışverişlerde 75 TL indirim ve Paracık hediye ediyor.