Emekliye promosyon ne zaman verilecek?

Emekliye promosyon ne zaman, ne kadar verilecek? sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Emekli promosyon ödemeleri bu yıl da devam ediyor.

Emekliye promosyon gündemin en çok merak edilen konuları arasında yer alıyor. Binlerce emekli promosyon gününü beklerken, bu sene ne kadar promosyon alacaklarını merak ediyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Türkiye Bankalar Birliği, emeklilerin aylıkları karşılığında bankalardan aldığı yeni promosyon miktarlarını kararlaştıracak. Önümüzdeki günlerde kamu bankaları yöneticileri yeni dönem görüşmeleri için masaya davet edilecek. Detaylar haberimizde...

EMEKLİYE PROMOSYON NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Emeklilerin de çalışanlar gibi maaşlarını aldıkları bankalardan promosyon almaları 2017 yılında sağlanmıştı. İmzalanan protokol de üç yıllıktı. Emekliler, marttan itibaren bu süre dolduğu için maaşlarını başka bankaya taşıyıp, bankaların bu konuda kendilerine sundukları imkanlardan maddi kayıp yaşamadan faydalanabilecek.

SGK ile Bankalar Birliği arasında bu ay yapılacak görüşmeler neticesinde imzalanacak yeni protokolle yeni dönemin şartları belli olacak.