Emeklilere 1000 TL ne zaman verilecek?

Emeklilere 1000 TL ne zaman verilecek? sorusunun yanıtı gündemde merakla araştırılan konular arasında yer alıyor. Bu ödemelerin ne zaman hesaplara yatırılacağı merak ediliyor. Detaylar haberimizde..

Corona virüs salgını nedeni ile emeklilere ödenen bayram ikramiyelerinin bu sene erken verileceği açıklanmıştı. Müjdeyi geçtiğimiz günlerde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk duyurdu. Bayram ikramiyelerinin ne zaman yatacağını merak edenler "Emeklilere 1000 TL ne zaman verilecek?" sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. İşte merak edilenler...

Yeni koronavirüs tedbirleri kapsamında bayram ikramiyesi ödemelerini öne çektiklerini hatırlatan Bakan Selçuk; “Buna göre ikramiyeler 4a (SSK) kapsamında olanlara tahsis numarasının son rakamına göre ödenecek.

“Yaklaşık 12 milyon emekli ve hak sahibinin Bayram İkramiyelerini ödüyoruz”

Bakan Selçuk, “Bu kapsamda, yaklaşık 12 milyon emekli ve hak sahibinin Bayram İkramiyelerini ödüyoruz.” dedi.

Nakdi destek ödemesi başladı

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR?

Emeklilere 2020'de iki kez bayram ikramiyesi ödenecek. Tutarlarda değişiklik olmazsa Ramazan ve Kurban Bayramı için biner lira ödenecek.

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI NE KADAR?

Bakan Selçuk, ‘Ekonomik İstikrar Kalkanı’ paketinin detaylarına değindi. Paketin çalışma hayatının tüm taraflarının yanı sıra emeklilere yönelik de tedbirler içerdiğini belirten Selçuk, bu kapsamda en düşük emekli aylığının 1500 liraya yükseltildiğini vurguladı.