Zamlı emekli maaşları ve ikramiyeleri bayram öncesi verilecek mi?

Emekli bayram ikramiyeleri ile ilgili merakla beklenen ödeme tarihleri belli oldu. Emeklilerin maaş ve ikramiye ödemeleri 2021 Kurban Bayramı öncesi hesaplarda olacağı bekleniyor.

Emekliler için 2021 Temmuz hem zam hem de ikramiye ayı oldu. Bilindiği üzere emeklilere, 1.100 lira tutarındaki Kurban Bayramı ikramiyesi de ödenecek.

Açıklama Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'den geldi. Emekliler bayram öncesi hem zamlı aylıklarını hem bayram ikramiyelerini topluca alacaklar.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHİ NE ZAMAN?

Bayram ikramiyeleri SSK emeklilerine 13-14 Temmuz'da, Emekli Sandığı kapsamında olan emeklilere 15 Temmuz'da, Bağ-Kur emeklilerine 16 Temmuz'da ödenecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan, emeklilere bayram ikramiyesinin ödeneceği tarih açıklandı.

Yapılan açıklamaya göre; "Bayram ikramiyeleri SSK emeklilerimize 13-14 Temmuz'da, Emekli Sandığı kapsamında olan emeklilerimize 15 Temmuz'da, Bağ-Kur emeklilerimize de 16 Temmuz'da ödenecek" ifadeleri kullanıldı.

ZAMLI EMEKLİ MAAŞI NE ZAMAN YATACAK?

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, zamlı emekli maaşlarının bayramdan önce yatırılacağını açıkladı. Kesin ödeme tarihi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından açıklandı.

Emekli maaş ve bayram ikramiyesi ödeme tarihi belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yaklaşık 12 milyon emeklinin Kurban Bayramı ikramiyeleri ile birlikte maaşlar 13-16 Temmuz tarihleri arasında ödeneceğini söyledi.