Elon Musk'tan Dogecoin paylaşımı! Piyasaları hareketlendirdi

Dünyanın en zengin iş adamlarından Elon Musk kripto paralara olan ilgisini hiç kaybetmiyor. Bitcoin'e desteği ile bilinen Musk şimdi de kafayı Doge Coin'e taktı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Musk McDonald's'ı etiketleyerek Dogecoin ile ödeme kabul etmeleri halinde Happy Meal menüsü yiyebileceğini ifade etti.

Tesla ve SpaceX şirketinin kurucusu Elon Musk yine bir Doge Coin paylaşımı ile gündeme geldi. Geleceğin para birimleri olan kripto paralarla yakından ilgilenen Elon Musk Twitter hesabından McDonalds'ı etiketleyerek Dogecoin ile ödeme kabul etmeleri halinda canlı yayında menü yiyeceğini açıkladı.

ELON MUSK, PAYLAŞIMIYLA DOGECOİN'İ HAREKETLENDİRDİ

Dogecoin'e büyük ilgisi bilinen Elon Musk'ın paylaşımı sonrası piyasa hareketlendi. Musk, paylaşımında dünyanın en büyük fast-food restoran şirketlerinden McDonald's'ı etiketleyerek Dogecoin ile ödeme kabul etmeleri halinde Happy Meal menüsü yiyebileceğini ifade etti.

Dogecoin, Musk'ın paylaşımın ardından 0.13 dolardan 0.15 dolara kadar yükseldi. Kısa bir süre bu seviyelerde seyreden kripto para, daha sonra yavaş yavaş düşüşe geçerek 0.14 dolara geriledi.