Elon Musk paylaşmıştı... Shiba tüm zamanların rekorunu kırdı

Merkezi olmayan kripto para birimi Shiba Inu (SHIB) tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'ın geçtiğimiz haftalarda Twitter'da paylaştığı bir köpek fotoğrafı ile başlayan SHIB, rekor kırmaya devam ediyor.

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'ın Twitter paylaşımları kripto para borsasında etkisini sürdürüyor. Yükselişine Musk'ın geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabında paylaştığı bir köpek fotoğrafı ile başlayan SHIB, rekor kırmaya devam ediyor. İki haftada iki kat değerlenen SHIB coin'i, Musk'ın desteklediği öne sürülen Hamstercoin, Radio Caca ve Floki Inu takip ediyor.

BİR HAFTADA 2 KAT DEĞERLENDİ

CoinGecko verilerine göre SHIB'in son yedi gün içerisinde neredeyse iki kat değerlendi. Kendi fiyat rekorunu kıran SHIB, piyasa değeri bakımından en büyük on birinci kripto para vaziyetinde. Son 24 saatte SHIB toplam işlem hacmi ise 10,58 milyar doları gördü. Son 24 saatte yüzde 30 değer kazanan Shiba Inu'nun fiyatı bugün erken saatlerde 0,00005722 dolar ile bir rekor seviyeye ulaştı. Öte yandan geçtiğimiz günlerde Musk, elinde hiç SHIB coin bulunmadığını açıklamıştı.

SHIB İÇİN İMZA TOPLUYORLAR

Birçok kripto para borsasında listelenen SHIB'in, Robinhood gibi dünyanın en çok tercih edilen borsasında ne zaman listeleneceği ise merak ediliyor. Yatırımcılar Robinhood'u ikna etmek için Change.org'ta bir imza kampanyası başlatarak, 330 bin imza topladı.