Eğitime sigorta

Katılım Emeklilik, okul taksitini de kapsayan 2 farklı ürünle eğitimi sigortalıyor. Genel Müdür Ayhan Sincek, çocukların eğitim hayatını olası risklere karşı güvence altına aldıklarını söyledi.

Akşam Gazetesi

Katılım Emeklilik, çocukların eğitimine yönelik sigorta ürünlerini açıkladı. Ailelerin eğitim sigortalarına ilgisinin son yıllarda arttığını ifade eden Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, "Eğitim Güvencesi Hayat Sigortası ve Okul Taksit Hayat Sigortası ürünlerimizle çocukların eğitim hayatlarını olası risklere karşı güvence altına alıyoruz.

Ailelerin karşılaşabileceği zor durumlara karşı çocuklarının okul hayatına kesintisiz bir şekilde devam etmesini sağlıyoruz" dedi. Katılım Emeklilik olarak sigortalılara en uygun fiyatlarla ayrıcalıklı hizmetler sunmayı amaçladıklarını belirten Sincek "Ürün portföyümüzü çeşitlendirmeyi sürdürüyoruz. Eğitim Güvencesi Hayat Sigortası ve Okul Taksit Hayat Sigortası ürünlerimize de ilgi ve talep her geçen gün artıyor. Bugüne kadar 42 binin üzerinde aileyi eğitim sigortalarımızla tanıştırarak çocuklarının eğitim hayatını güvence altına aldık" diye konuştu.