EGD'nin 'Ekonomi Özel Ödülü' AKŞAM'ın

Ekonomi Gazetecileri Derneği tarafından bu yıl 16'ncısı düzenlenen Ekonomi Basını Başarı Ödülleri'nin kazananları belli oldu. ‘Bülent Yardımcı Özel Ödülü' ‘WhatsApp grubuyla çoban transferi' haberiyle Akşam Gazetesi'nden Arzu Kurum'a verildi.

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) tarafından bu yıl 16'ncısı düzenlenen Ekonomi Basını Başarı Ödülleri'nin kazananları törenle açıklandı. İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) ev sahipliğinde, İstanbul Altın Rafinerisi A.Ş, Tezmaksan, Hepsiburada, Rubikpara'nın gümüş ve Orge Enerji Elektrik Taahhüt AŞ'nin destek sponsorluğunda düzenlenen törende ödüller 13 dalda verilirken 'Bülent Yardımcı Özel Ödülü' 'WhatsApp grubuyla çoban transferi' haberiyle Akşam Gazetesi'nden Arzu Kurum'un oldu.

Yazılı basında 'En İyi Haber ve Araştırma' 'Kapalıçarşı dövizde yeniden operasyon merkezine dönüştü' haberi ile Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi'nden Yener Karadeniz'e verildi. 'Osman Arolat Yılın Yazarı' ödülünün sahibi ise Patronlar Dünyası yazarı Necla Dalan oldu. 'Nezih Demirkent Özel Ödülü'ne 'İsrail, Gazze'nin enerji kaynaklarını da işgal ediyor' haberiyle layık görülen AA Enerji Haberleri Başmuhabiri Murat Temizer'e ödülünü İTO Başkanı Şekib Avdagiç verdi.

'WhatsApp grubuyla çoban transferi' haberi - Akşam Gazetesi / Arzu Kurum