DSİ uygulamalı sınavı ne zaman yapılacak? DSİ personel alımı sonuçları yayınlandı mı?

DSİ personel alımı sonuçlarına yönelik arama yapılıyor. KPSS P3 puan türünün geçerli olacağı alımlarda en az 70 puan istendi. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) kadrosundan çalışacak adaylar başvurularını elektronik ortamda 10.01.2021 ile 20.01.2021 tarihleri arasında yaptı. Peki, DSİ personel alımı sonuçları yayınlandı mı? DSİ uygulamalı sınavı ne zaman yapılacak?

DSİ personel alımı için başvurular 10.01.2021 ile 20.01.2021 tarihleri arasında yapıldı. Merkez ve taşra teşkilatında çalışmak üzere 63 personel alımı için uygulamalı sınav düzenlenecek. Personel alımlarında KPSS puan türünden en az 70 puan alma şartı bulunmaktadır. DSİ personel alımı sonuçları yayınlandı mı? DSİ uygulamalı sınavı ne zaman yapılacak? 

DSİ PERSONEL ALIMI SONUÇLARI YAYINLANDI MI?

Uygulamalı sınav neticesinde sonuçların 15 Şubat 2021 tarihinde açıklanması bekleniyor.

DSİ UYGULAMALI SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

DSİ uygulamalı sınavına çağırılacak adayların; ad ve soyadları, sınav yeri, sınav tarihi ve saati ile ilgili bilgiler 26 Ocak 2021 tarihinde www.dsi.gov.tr adresinde ilan edilecektir. Ayrıca adaylara elektronik ortamda bildirimde bulunulacaktır.

UYGULAMALI SINAV İÇİN GEREKLİ BELGELER

Uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adaylar, başvuruda bulunurken çıktısını aldıkları Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Sınav Başvuru Formunu imzalı olarak aşağıdaki belgelerle birlikte en geç 3 Şubat 2021 tarihinde Genel Müdürlük Personel Dairesi Başkanlığı’nda olacak şekilde posta ile (iadeli taahhütlü olarak) gönderecek veya Genel Müdürlük Personel Dairesi Başkanlığı’na elden teslim edeceklerdir.

a) Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı örneği (eğitimini yurtdışında tamamlamış olanlar için diploma denklik belgesinin aslı veya onaylı örneği),

b) 2020 yılı KPSS sonuç belgesinin bilgisayar çıktısı,

c) Özgeçmiş,

d) Üç adet vesikalık fotoğraf.

Belgelerin posta ile gönderilmesi halinde, postadaki gecikmeler veya benzeri sebeplerle 3 Şubat 2021 tarihi mesai bitiminden sonra Genel Müdürlük kayıtlarına geçen başvurular dikkate alınmayacaktır.