19 Şubat bugün dolar düştü mü, yükseldi mi? Dolar kuru canlı ne kadar oldu?

Dolar kuru canlı, anlık olarak vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Piyasalardaki hareketlilik dolar ne kadar, kaç TL oldu? gibi soruların yanıtını merak ettiriyor. Merkez Bankası'ndan faiz kararını sabit tutma açıklaması geldi. Dolar kuru, en son 21 Ağustos tarihinde 7,19 seviyesini görmüştü yeni güne ise 6,9 seviyelerinde başladı. 19 Şubat dolarda son durum...

Dolar kurundaki düşüş sürüyor. Dolara yatırım yapan veya yapacak olan vatandaşlar 19 Şubat dolar düştü mü, yükseldi mi? sorusunun yanıtını araştırıyor. Faiz kararını sabit tutan Merkez Bankası'nın ardından dövizde hareketlenmeler devam ediyor. Dolar kuru için çarpıcı yıl sonu tahmini ve anlık dolar fiyatları sizlerle...

19 ŞUBAT BUGÜN DOLAR NE KADAR?

Doların geçen haftaki hareketliliği vatandaşları meraklandırdı. Dolar önceki kapanışını 6,9803 liradan yaptı. Bugün ise yüzde 0.31 hareketlilik yaşandı.

DOLAR SATIŞ FİYATI: 6,9857 TL

DOLAR ALIŞ FİYATI: 6,9750 TL

DOLAR İÇİN ÇARPICI 2021 TAHMİNİ

Capital Economics, Türkiye ekonomisindeki politika değişiminin etkilerine ilişkin Gelişmekte Olan Piyasalar Kıdemli Ekonomisti Jason Tuvey tarafından paylaşılan raporda, Naci Ağbal başkanlığındaki Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) politikasındaki değişimin yurt içi finans piyasalarındaki toparlanmayı desteklediği vurgulandı.

Türk Lirası değeri artacak mı sorusu gündem olurken, Tuvey açıklamasında Türkiye'deki ekonomik toparlanmanın ilerleyebileceğini söyleyerek müjdeyi verdi.

Capital Economics Piyasalar Kıdemli Ekonomisti Jason Tuvey açıklamasında Türk Lirası'nın değerinin artacağını belirterek, dolar/TL'nin bu yılın sonunda 6,25 seviyesinde olabileceğini öngördü.