Doğu Avrupa'nın en büyük dijital pazarlama konferansı Digitalzone'21 Online 26-27 Ekim'de!

Zeo Agency tarafından 2013 yılından beri düzenlenen Doğu Avrupa ve MENA'nın en büyük dijital pazarlama konferansı olan Digitalzone, bu yıl 26-27 Ekim tarihlerinde ücretsiz ve online olarak gerçekleşecek.

Bugüne kadar 110'dan fazla konuşmacının ağırlandığı etkinlik, bir kez daha dünyaca ünlü sektör profesyonellerini bir araya getirecek.

Dünyaca ünlü dijital pazarlama uzmanlarından ücretsiz eğitimler

SEO, PPC, Data Analizi ve İçerik Pazarlaması konularına dair en güncel stratejiler ve bilgilerin paylaşılacağı konferansın açıklanan konuşmacıları aşağıdaki gibi:

Izzi Smith - RYTE

Wil Reynolds - Seer Interactive

Bill Slawski - Go Fish Digital

Simo Ahava - 8-bit-sheep

Aleyda Solis - Orainti

Greg Gifford - SearchLab Digital

Lexi Mills - Shift6 Global

Judith Lewis - Decabbit Consultancy

Yves Filippucci - Coca-Cola Company

Jeff Sauer - Jeffalytics

Arnout Hellemans - Onlinemarkethink

Yiğit Konur - seo.do

Digitalzone'21 iki gün boyunca devam edecek ve 11:00'da başlayıp 18:30'da bitecek. Her oturumun sonunda konuşmacıların 15 dakika boyunca katılımcılardan gelen soruları yanıtlayacağı etkinlik aynı zamanda katılımcılar için eşsiz bir öğrenme imkanı sunuyor.

Dijital pazarlamayla ilgilenenler için dünyaca ünlü uzmanlardan eğitim alma fırsatı sunan Digitalzone hakkında detaylı bilgi almak ve kaydolmak için etkinlik sayfasını adresini ziyaret edebilirsiniz.

Zeo Agency hakkında:

Zeo Agency, dijital pazarlama alanında yaratıcı ve etkili SEO hizmetleri sunmak ve danışmanlık vermek amacıyla 2012 yılında kuruldu. 2014 yılında markalar ile içerik yazarlarını buluşturan icerik.com'u hayata geçiren Zeo Agency, bugün SEO (Arama Motoru Optimizasyonu), SEM (Arama Motoru Pazarlaması), İçerik Pazarlaması ve Data Analytics alanlarında faaliyet gösteriyor.

Zeo aynı zamanda dünyanın ilk yapay zeka ile çalışan sıralama takip (rank tracking) aracı seo.do'yu geliştirdi. 2013 yılından beri her yıl Doğu Avrupa ve MENA bölgesinin en büyük dijital pazarlama konferansı Digitalzone'u düzenliyor. 2017 yılında MENA Search Awards'tan 'Best Large SEO Agency' dahil olmak üzere 4 ödülle dönen Zeo Agency, 2019 yılında ise dijital pazarlama alanında dünyanın en prestijli ödülleri arasında yer alan UK Search Awards kapsamında Sağlık Kategorisi'nde 'Best Use of Search' ödülünün sahibi oldu.