Destek kredi başvurusu nasıl yapılır? 6 ay geri ödemesiz Ziraat destek kredisi başvuru ekranı!

Destek kredi başvurusu yapmak isteyen kişiler konuya ilgi gösteriyor. Ev, taşıt ya da tatil kredisi almak isteyen vatandaşlar, Destek kredi başvurusu nasıl yapılır? sorusunun yanıtını öğrenmek istiyor. Kredi paketleri 6 ay geri ödemesiz şekilde gerçekleşiyor. 3 kamu bankasından biri olan Ziraat Bankası sosyal hayatı destek kredi paketleri başvuru ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yeni tip koronavirüs salgını sonrası 3 kamu bankasından sosyal hayatı destek kredi paketleri açıklandı. 6 ay geri ödemesiz ve 12 ay vadeli seçenekleri ile yoğun ilgi görüyor. Konut, taşıt ve tatil destek kredi seçenekleri kamuya sunuldu. Sosyal hayatı canlandırmak amacıyla faaliyete sunulan Destek kredi başvurusu nasıl yapılır? 10 Bin TL'ye kadar kredi imkanı sağlayan Ziraat Bankası destek kredi ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz.

DESTEK KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

3 kamu bankası Ziraat, Halkbank, Vakıfbank tarafından sosyal hayatı destek kredi paketleri 1 Haziran normalleşme planı ile açıklandı. Destek kredileri,

-10.000 TL’ye kadar,

-6 ay ödemesiz dönemli, aylık eşit taksitli,

-36 aya varan vadelerle,

-Aylık %0,49 faiz oranıyla kullanabilirsiniz.

Temel İhtiyaç Destek Kredisi kampanyasından hane halkı geliri 5.000 TL ve altında olan bireysel müşteriler faydalanabilecektir.

ZİRAAT BANKASI DESTEK KREDİ BAŞVURUSU

Ziraat Bankası, 4 yeni destek kredileri kamuoyuna duyurdu. Düşük faiz oranı seçenekleriyle sıkça tercih edilmeye başlandı. Her kredi için yalnızca bir defa başvuru imkanı sağlanıyor.

Konut, taşıt, tatil ve sosyal hayatı destek kredi paketlerinin faiz oranları ve vadeleri değişmektedir. Mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, bisiklet, çeyiz, seramik, kapı, pencere sistemleri finansman ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik olarak, anlaşma sağlanan firmalardan satın alınacak ürünler, azami 6 ayı ödemesiz olmak üzere azami 60 ay vade ile kredilendirilebilecektir.

ZİRAAT BANKASI DESTEK KREDİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ!