Depremzede öğrenciye motivasyon desteği

Türk Telekom'un teknoloji desteği sağladığı Kızılay 100. Yıl Kütüphaneleri'nde lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere, sınav öncesi motivasyon desteği verildi.

Türk Telekom ve Kızılay arasında gerçekleştirilen işbirliğiyle, deprem bölgesindeki öğrenciler için eğitim ve teknoloji desteği devam ediyor. Türk Telekom'un teknoloji desteği sağladığı Kızılay 100. Yıl Kütüphaneleri'nde lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere, sınav öncesi motivasyon desteği verildi.

2 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek Liselere Giriş Sınavı (LGS) ve 8-9 Haziran'daki Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde Gaziantep, Hatay ve Kahramanmaraş'ta motivasyon eğitimleri düzenlendi.

SINAVA HAZIRLIK

Türk Telekom CEO'su Ümit Önal, "Türk Telekom olarak, 'Türkiye'ye Değer' anlayışıyla, teknolojiyi iyilik ve faydaya dönüştüren çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teknolojimiz ve grup şirketlerimizden Sebit'in eğitim çözümleriyle desteklediğimiz 100. Yıl Kütüphaneleri'nde yaklaşan sınav yolculuklarında öğrencilerin yanlarında olmayı hedefliyoruz" dedi.