Consus Enerji halka arz ne zaman, hangi bankalar? Consus halka arz hisse kodu nedir, eşit mi, oransal mı?

Yenilenebilir enerji ve dağıtık enerji firmalarından birisi olan Consus Enerji halka arz oluyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre hisse fiyatları ve talep toplama tarihleri kapsamlı bir şekilde duyuruldu. Peki, Consus Enerji halka arz ne zaman, hangi bankalar? Consus halka arz hisse kodu nedir, eşit mi, oransal mı? İşte bilgiler

Consus Enerji halka arz işlemine dair başvuru bilgileri arama motorlarında merakla araştırılmaya başlandı. Halka arz işlemi için başvuru yapacak olanlar tüm bilgileri öğrenerek işlemlerini gerçekleştirecek. Bu kapsamda Consus Enerji halka arz ne zaman, hangi bankalar sorusunun yanıtı araştırılıyor. Peki, Consus halka arz hisse kodu nedir, eşit mi, oransal mı? İşte detaylar...

CONSUS ENERJİ HALKA ARZ NE ZAMAN, HANGİ BANKALAR?

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) son gerçekleştirdiği toplantıda halka açılma için onay alan Consus Enerji, nominal hisse başına 4,50 TL fiyatla 14-15 Nisan'da borsada satış - sabit fiyatla talep toplama ve eşit dağıtım yöntemiyle halka arz edilecek.

CONSUS HALKA ARZ HİSSE KODU NEDİR?

Consus halka arz hisse kodu bilgileri henüz duyurulmadı. Duyurulunca haberimizde yer alacaktır.

CONSUS ENERJİ HALKA ARZ HAKKINDA BİLGİLER

Halka arz büyüklüğünün yarısı kadar bir fon fiyat istikrarı işlemleri için ayrılırken, Consus Enerji'nin borsada işlem görmesinden itibaren 1 ay boyunca fiyat istikrarı işlemleri uygulanacak.

Özellikle tarımsal üretime yaptığı katkılarla, Türkiye'nin önde gelen biyokütle enerji üreticilerinden biri haline gelen Consus Enerji'nin, 40 MW'ı biyokütle ve güneşten oluşan yenilenebilir kaynaklardan, kalan kısmı ise dağıtık enerji tesislerinden olmak üzere toplam 94,1 MW'lık kurulu gücü bulunmakta. Consus Enerji, dağıtık enerji kapsamında ise yap-işlet modeli ile Türkiye'nin en büyük kojenerasyon ve trijenerasyon tesisi kurulu gücüne sahip enerji hizmet firması (ESCo) olarak faaliyetlerini sürdürüyor.