Citroen'den olmaz denilen taksit: 10 bin TL! Sıfır otomobil alacaklar adeta kapıda bekliyor

Citroen otomotiv firması, ucuz otomobil almak isteyen pek çok insanın ilgisini çekiyor. Çünkü otomotiv pazarındaki fiyat artışı, ucuz otomobil arayışını da beraberinde getirdi. Ayrıca bu noktada, Citroen'in 10 bin TL taksitle sunduğu araba pek çok insanın dikkatini çekiyor. İşte detaylar…

Citroen otomotiv firması, sunduğu cazip fiyat seçenekleri ile ucuz otomobil almak isteyen pek çok insanın ilgisini çekiyor. Bunun yanı sıra otomobil fiyatlarındaki artış, insanları alternatif tercihlere de yöneltti. Bu noktada; Renault, Fiat, Dacia, Citroen ve Hyundai gibi otomotiv firmaları ön plana çıkabiliyor. Bunun yanı sıra 2023 Ekim ayında dikkat çeken kampanyalardan biri de Citroen'den geldi.

CİTROEN'DEN OLMAZ DENİLEN TAKSİT: 10 BİN TL

Otomobil fiyatlarındaki artış sonrasında uygun araba bulmak oldukça zorlaştı. Bu nedenle Citroen'in 10 bin TL taksitle sunduğu Ami modeli, adeta bu taksite olmaz bile dedirtebiliyor. Bu nedenle sıfır otomobil alacaklar adeta kapıda bekliyor.

Citroen otomotiv firması, 2023 Ekim ayı güncel fiyat listesinde, 10 bin TL taksit ile Citroen Ami modelini satışa çıkarttı. Ayrıca kampanya detayları aşağıda yer alıyor.

  • 31 Ekim 2023 tarihine kadar geçerli olarak, 15 ay %0 faiz oranı ile 150 bin TL tutarındaki krediler için 10 bin TL taksit imkanı.
  • Citroen Ami otomobil modelinin güncel fiyatı ise 369 bin TL.
  • DİĞER OTOMOBİL MODELLERİ

    Citroen otomotiv firması uygun fiyatlı Ami modeli ile pek çok insanın ilgisini çekiyor. Ancak Fiat ve Hyundai gibi otomotiv firmaları da ucuz fiyatları ile dikkat çekebiliyor. Nitekim Fiat'ın en uygun aracı, Fiorino Cargo olarak ön plana çıkıyor.

    Fiat Fiorino Cargo standart donanım, 1.3 M.Jet 95Hp E6.4 versiyon, manuel ve dizel aracın kampanyalı güncel fiyatı, 537.900 TL.

    Fiat Fiorino modelinin yanı sıra Hyundai i10, 1.0 MPI 67 PS Jump versiyon araba modeli de pek çok insanın dikkatini çekebiliyor. Nitekim ucuz otomobiller arasında gösterilebilen Hyundai i10 modeli, 725.000 TL'den başlangıç gösteriyor.

    Not: Fiat ve Hyundai markalarının yanı sıra uygun fiyatlı otomobil sunan farklı otomotiv firmaları da bunuluyor. Örneğin; Dacia, Seat ve Renault gibi sayılabilir. Ancak burada dikkat edilmesi gereken noktalardan biri, alınan arabanın ihtiyaçları karşılaması. Bu nedenle araba seçimi yapılırken ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığına, teknik özelliklerinin kıyaslanmasına ve fiyat karşılaştırması yapılmasına dikkat edilmesi tavsiye ediliyor.

    Seat Ateca'da avantajlı fiyat! Yetişen alıyor: 2023'ün en çılgın SUV kampanyası