Citroen ve Renault gemileri yaktı: 390.000 TL ve 698.900 TL'den sıfır araç fırsatı!

Citroen ve Renault otomobil markası, uygun fiyatlı araba modelleri ile Türkiye'deki birçok insanı cezbedebiliyor. Özellikle otomobil fiyatlarındaki artış sonrasında vatandaşlar uygun araç arayışına da girişti. Bu noktada Citroen Ami modeli ile Renault Express Van hafif ticari araç modeli de ön plana çıkabiliyor. İşte detaylar...

Citroen ve Renault otomobil markası, Türkiye'deki otomobil pazarında birçok insanın ilgisini çekebiliyor. Özellikle Citroen 390.000 TL'den sunduğu Ami modeli ile, Renault ise 698.900 TL'den sunduğu Express Van hafif ticari araç modeli ile yoğun ilgi görebiliyor.

HAFİF TİCARİ ARAÇLARA OLAN İLGİ ARTIYOR

Türkiye'deki birçok insan, sıfır otomobil fiyatlarındaki artış sonrasında uygun fiyatlı araba modellerine yöneldi. Bu noktada Citroen'in Ami modeli ve Renault'un Express VAN hafif ticari araç modeli birçok insanın ilgisini çekebiliyor.

Citroen Ami modeli şehir içi kullanımlarında birçok insan tarafından tercih edilebiliyor. Öte yandan Renault Express VAN hafif ticari araç modeli, ekonomik olmasının yanı sıra aile arabası olarak da tercih edilebiliyor. Bu nedenle hafif ticari araçlara olan ilgi son zamanlarda artabiliyor.

CİTROEN AMİ ARALIK FİYAT LİSTESİ

Citroen Ami otomobil modeli, Türkiye'deki birçok vatandaşın ilgisini ucuz fiyatı ile çekebiliyor. Nitekim 22 Aralık 2023 tarihli fiyatı, 390.000 TL. Öte yandan Citroen Ami otomobil modelinin sunduğu taksit kampanyası da pek çok insanın dikkatini çekebiliyor. Nitekim kampanya detayları şu şekilde;

Citroen Ami otomobil modelinin toplam fiyatı, 390.000 TL.

15 ay yüzde 0 faiz oranı ile 150 bin TL tutarındaki krediler için taksit imkanı.

Taksit tutarı: 10.000 TL.

Son başvuru tarihi, 31 Aralık 2023.

RENAULT EXPRESS VAN ARALIK FİYAT LİSTESİ

Renault otomobil üreticisi, Express Van hafif ticari araç modeli ile Türkiye'deki birçok insanın ilgisini çekebiliyor. Nitekim Renault'un yayımlanan güncel fiyat listesinde, en uygun hafif ticari araç modeli Express Van olarak ön plana çıktı. İşte 22 Aralık 2023 tarihli Express Van fiyat listesi;

Donanımı: Joy 1.5 Blue dCi 95 bg D-Full . Fiyatı: 698.900 TL.

TERCİH EDİLEN OTOMOBİL İHTİYAÇLARI KARŞILAMALI

Sıfır otomobil fiyatlarındaki artış, vatandaşları ucuz araba arayışına yönlendirebiliyor. Bu noktada birçok insan hafif ticari araç modellerini de tercih edebiliyor. Ancak buradaki önemli nokta, tercih edilen hafif ticari araç modelinin veya Ami modelinin ihtiyaçları karışlaması olarak ön plana çıkıyor. Nitekim araç tercihi yapılırken; bütçe analizi, güvenlik özellikleri, araç tipi, boyutu ve yakıt verimliliği gibi konulara dikkat edilmesi tavsiye ediliyor.

Öte yandan Renault Express Van ve Citroen Ami modelinin yanı sıra, Ford Transit Courier, Fiat Fiorino Cargo gibi hafif ticari araç modelleri de incelenebilir.

Honda noktayı koydu: 185 bin TL indirdi! Egea'dan bile ucuz Civic fırsatı