Citroen ve Fiat'tan sıfır araç fırsatı: 421.000 TL ve 623.900 TL'den kapış kapış gidiyor!

Citroen ve Fiat otomobil üreticisi, sıfır araç satın almak isteyen birçok vatandaşın dikkatini çekebiliyor. Çünkü sıfır otomobil fiyatlarındaki artış, ucuz araç arayışını da beraberinde getirdi. Bu noktada Citroen Ami ve Fiat Fiorino modelleri uygun fiyatları ile yoğun ilgi görebiliyor. İşte detaylar…

Türkiye'deki sıfır otomobil piyasasında görülen yükseliş, bazı vatandaşların yeni araba almasını güçleştirdi. Nitekim en uygun binek otomobil fiyatları 780.000 TL civarına yükseldi. Bu nedenle alternatif tercihler de değerlendirilebiliyor. Bu noktada Citroen'in 421.000 TL ve Fiat'ın 623.900 TL'den satışa çıkarttığı araçlar da dikkat çekici olabiliyor.

Citroen otomobil üreticisi Ami modeliyle ve Fiat otomobil üreticisi Fiorino Cargo modeli ile pek çok vatandaşın ilgisini çekebiliyor. Çünkü hem Citroen Ami hem de Fiat Fiorino Cargo hafif ticari araç modeli birçok otomobile kıyasla uygun fiyatlı olarak ön plana çıkabiliyor. Bu nedenle Citroen Ami 421.000 TL'den ve Fiat Fiorino Cargo 623.900 TL'den adeta kapış kapış gidiyor bile denilebiliyor.

CİTROEN AMİ MODELİ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Sıfır otomobil fiyatlarında artış, bazı vatandaşların alternatif tercihlere yönelmesine yol açabiliyor. Bu noktada Citroen Ami modeli uygun fiyatı ile yoğun ilgi görebiliyor. Öte yandan şehir içi kullanımda ihtiyaçları giderebilmesi ve küçük boyutlu olması, bazı vatandaşlar için tercih sebebi olabiliyor. Ayrıca 3 Şubat 2024 tarihli Citroen Ami otomobilin güncel fiyatı, 421.000 TL.

HAFİF TİCARİ ARAÇ: FİAT FİORİNO

Binek otomobil fiyatlarındaki artış bazı vatandaşları alternatif tercihlere yöneltti. Bu noktada Citroen Ami modelinin yanı sıra hafif ticari araç modelleri de dikkat çekici olabiliyor. Ekonomik ve gündelik işlerde yeterli olabilen hafif ticari araçlar, aile arabası olarak da tercih edilebiliyor.

Ekonomik seçenekler arasında bulunan hafif ticari araçlara gün geçtikçe ilgi artabiliyor. Ayrıca hafif ticari araç denildiğinde pek çok vatandaşın aklına Fiat Fiorino gelebiliyor. Çünkü uygun fiyatı ile Fiat Fiorino Cargo hafif ticari araç modeli ön plana çıkabiliyor. Ayrıca Fiat Fiorino Cargo hafif ticari araç modelinin 2 Şubat 2024 tarihli fiyat listesi şu şekilde;

Versiyonu: 1.3 M.Jet 95Hp E6.4. Donanımı: Standart. Şanzıman Tipi: Manuel. Yakıt Tipi: Dizel. Fiyatı: 648.900 TL. Kampanyalı Fiyatı: 623.900 TL.

Versiyonu: 1.3 M.Jet 95Hp E6.4. Donanımı: Standart Plus. Şanzıman Tipi: Manuel. Yakıt Tipi: Dizel. Fiyatı: 668.900 TL. Kampanyalı Fiyatı: 643.900 TL.

Not: Otomobil tercihi yaparken bütçe ve ihtiyaçlar doğru hesaplanmalı. Bu nedenle alınacak araç modelinin iyice araştırılması ve diğer markaların araçlarıyla kıyaslanması önerilir.

Nissan gemileri yaktı: Yok artık dedirtti! Dacia Duster'dan bile ucuz Qashqai fırsatı