Citroen ve Fiat noktayı koydu! 379.000 TL ve 548.900 TL'den sıfır otomobil fırsatı...

Fiat ve Citroen otomobil üreticileri, sıfır araba satın almak isteyen pek çok insanın alternatif tercihleri arasında bulunabiliyorlar. Özellikle otomobil piyasasındaki fiyat artışı sonrasında uygun araba satın almak isteyen birçok insanın da ilgisini çekebiliyorlar. Öte yandan Citroen'in 379.000 TL ve Fiat'ın 548.900 TL'den araba sunması, adeta noktayı koydu bile dedirtebiliyor. İşte detaylar…

Türkiye'deki sıfır otomobil piyasası son zamanlarda oldukça yükseldi. Öte yandan kasım ayı güncel fiyat listeleri incelendiğinde, pek çok otomotiv firmasında çeşitli kampanyalar olduğu da gözlemlendi. Bunun yanı sıra ucuz otomobil satın almak isteyen birçok insan; Citroen, Fiat ve Hyundai gibi markaları da tercih edebiliyor.

Citroen'in 379.000 TL'den ve Fiat'ın 548.900 TL'den araba sunması, adeta noktayı koydu bile dedirtebiliyor. Nitekim en uygun otomobil fiyatları 675 bin TL civarındayken, Citroen Ami ve Fiat Fiorino modeli pek çok insanın ilgisini çekebiliyor.

CİTROEN AMİ MODELİNE YOĞUN İLGİ

Otomobil pazarındaki fiyat artışı sonrasında birçok vatandaş ucuz araba arayışına da girişti. Bu noktada pek çok insan Fiat Fiorino gibi uygun fiyatlı hafif ticari araçlara da yönelebiliyor. Öte yandan uygun fiyatı ile Citroen Ami modeli de birçok insanın ilgisini çekebiliyor.

Geniş aileler tarafından gündelik işler için tercih edilebilen hafif ticari araçlar, ekonomik olmaları ile ön plana çıkabiliyor. Ayrıca bu noktada Fiat Fiorino modeli de dikkat çekebiliyor. Öte yandan küçük boyutlu olması ve şehir içi kullanımda ihtiyaçları giderebilmesi nedeniyle Citroen Ami One Electric modeli de tercih edebiliyor. Ayrıca Citroen Ami One Electrik modelinin 8 Kasım 2023 tarihinde 379.000 TL'den sunulması, yoğun ilgi görmesine de sebep olabiliyor.

HAFİF TİCARİ ARAÇ: FİAT FİORİNO

Hafif ticari araçlar ekonomik ve gündelik işleri kolaylaştırma açısından pratik bir tercih olarak ön plana çıkabiliyor. Öte yandan binek otomobillerdeki fiyat artışı da hafif ticari araçların tercih edilmesini kolaylaştırabiliyor. Nitekim bazı hafif ticari araç modelleri aile arabası olarak da kullanılabiliyor.

Hafif ticari araçlara olan ilginin artmasından dolayı, Fiat Fiorino modeli de ön plana çıkabiliyor. Nitekim birçok hafif ticari araç modeline kıyasla uygun fiyattan sunulan Fiorino modeli, kampanyalı olarak 548.900 TL'den satışa sunuluyor. İşte Fiorino Cargo hafif ticari araç modelinin 8 Kasım 2023 tarihli fiyat listesi;

Versiyonu: 1.3 M.Jet 95Hp E6.4. Donanımı: Standart. Şanzımanı: Manuel. Yakıt Tipi: Dizel. Fiyatı: 573.900 TL. Kampanyalı Fiyatı: 548.900 TL.

Versiyonu: 1.3 M.Jet 95Hp E6.4. Donanımı: Standart Plus. Şanzımanı: Manuel. Yakıt Tipi: Dizel. Fiyatı: 593.900 TL. Kampanyalı Fiyatı: 568.900 TL.

HYUNDAİ EN UYGUN OTOMOBİL MODELİ

Fiat Fiorino ve Citroen Ami modelinin yanı sıra Hyundai i10 otomobil modeli de uygun fiyatı ile pek çok insanın ilgisini çekebiliyor. Özellikle kasım ayında indirimli olarak sunulan Hyundai i10 modeli, birçok insanın dikkatini çekiyor. İşte en uygun 8 Kasım 2023 tarihli Hyundai i10 fiyatı;

Versiyonu: 1.0 MPI 67 PS Jump. Yakıt Tipi: Benzin. Şanzıman Tipi: Manuel. Fiyatı: 725.000 TL. Kampanyalı Fiyatı: 675.000 TL.

Otomobil Seçimi: Araba seçimi yapılırken ihtiyaçları karşılayıp karşılamadığına dikkat edilmesi tavsiye ediliyor. Ayrıca sadece fiyat hesaplaması değil, teknik özelliklerinin de kıyaslanması öneriliyor. Öte yandan Fiat, Hyundai ve Citroen markalarının yanı sıra; Dacia, Renault ve Chery gibi otomobil markaları da uygun fiyatları ile alternatif tercihler arasında bulunuyor.

Kia'dan 2023'ün en çılgın kampanyası! Sportage SUV modeli adeta kapış kapış gidiyor