Citroen ve Fiat mart ayı fiyat listesi açıklandı: 429.000 TL ve 653.900 TL'den sıfır araç fırsatı

Fiat ve Citroen otomobil üreticisi, sıfır araç satın almak isteyen birçok vatandaşın alternatif tercihleri arasında yer alabiliyor. Özellikle araba piyasasındaki fiyat artışı sonrasında, Citroen'in 429.000 TL'den sunduğu otomobil ve Fiat'ın 653.900 TL'den sunduğu hafif ticari araç yoğun ilgi görebiliyor. İşte detaylar…

Türkiye'deki sıfır otomobil piyasasında görülen yükseliş sonrasında birçok vatandaş yeni araç almakta zorlanmaya başladı. Bu noktada pek çok otomotiv firması çeşitli kampanyalar yaparak otomobil tutkunlarını cezbetmeye çalışabiliyor. Ayrıca uygun fiyatlı otomobil satın almak isteyen birçok vatandaş; Citroen, Fiat ve Hyundai gibi markaları tercih edebiliyor.

Citroen'in 429.000 TL'den otomobil ve Fiat'ın 653.900 TL'den hafif ticari araç sunması, Citroen ve Fiat gemileri yaktı bile dedirtebiliyor. Çünkü en uygun binek otomobil modellerinden biri olan Hyundai i10 bile 806.000 TL'den başlıyor.

CİTROEN AMİ MODELİ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Otomobil pazarındaki fiyat artışı sonrasında pek çok vatandaş uygun fiyatlı araç arayışına girişti. Bu noktada birçok insan hafif ticari araç modellerini de tercih edebiliyor. Ayrıca Fiat Fiorino Cargo modeli, hafif ticari araçlar arasında uygun fiyatlı olarak gösterilebiliyor. Öte yandan Citroen Ami modeli de uygun fiyatı ile birçok insanın ilgisini çekebiliyor.

Hafif ticari araçların uygun fiyatlı olması, geniş aileler için tercih sebebi olabiliyor. Öte yandan gündelik işlerin kolaylaşmasında da yardımcı olabiliyor. Ancak en uygun hafif ticari araçlardan biri olan Fiat Fiorino Cargo modeli 653.900 TL'den başlıyor.

Şehir için kullanımda ihtiyaçları giderebilen Citroen Ami One Electric, uygun fiyatı ile birçok insanın ilgisini çekebiliyor. Ayrıca küçük boyutlu olması şehir içi kullanımlarında avantaj sağlayabiliyor. Ek olarak Citroen Ami One Electric modelinin 4 Mart 2024 tarihinde 429.000 TL'den satışa sunulması, yoğun ilgi görmesine yol açabiliyor.

HAFİF TİCARİ ARAÇ: FİAT FİORİNO CARGO

Hafif ticari araçlar gündelik işlerde sık sık kullanılabiliyor. Çünkü ekonomik bir tercih olarak ön plana çıkabiliyor. Öte yandan binek otomobillerdeki fiyat artışları sonrasında, geniş aileler de hafif ticari araç modellerini tercih edebiliyor.

Hafif ticari araçlara olan ilginin artması, Fiat Fiorino Cargo modelini de ön plana çıkartabiliyor. Çünkü Citroen Ami modeli gibi Fiat Fiorino Cargo modeli de uygun fiyatı ile ön plana çıkabiliyor. Nitekim standart donanım kampanyalı Fiat Fiorino Cargo modeli, 653.900 TL'den satışa çıkartılıyor. Ayrıca 4 Mart 2024 tarihli fiyat listesi şu şekilde;

Versiyonu: 1.3 M.Jet 95Hp E6.4. Donanımı: Standart. Şanzıman Tipi: Manuel. Yakıt Tipi: Dizel. Fiyatı: 678.900 TL. Kampanyalı Fiyatı: 653.900 TL.

Versiyonu: 1.3 M.Jet 95Hp E6.4. Donanımı: Standart Plus. Şanzıman Tipi: Manuel. Yakıt Tipi: Dizel. Fiyatı: 698.900 TL. Kampanyalı Fiyatı: 673.900 TL.

OTOMOBİL SEÇİMİ

Otomobil seçimi yapılırken ihtiyaçları karşılayıp karşılamadığına özellikle dikkat edilmesi öneriliyor. Ayrıca alınacak aracın sadece fiyatı değil, teknik özellikleri de kıyaslanmalı. Öte yandan Fiorino Cargo hafif ticari araç ve Ami modelinin yanı sıra; Dacia, Renault, Chery gibi farklı otomotiv firmalarının da uygun fiyatlı modelleri incelenmeli.

Ford noktayı koydu: Renault Clio'dan bile ucuz! O otomobil kapış kapış gidiyor