Citroen ve Fiat gemileri yaktı: 419.000 TL ve 603.900 TL'den sıfır araç fırsatı

Fiat ve Citroen otomobil üreticisi, uygun fiyatlı sıfır araç satın almak isteyen birçok vatandaşın ilgisini çekiyor. Çünkü sıfır otomobil fiyatlarındaki artış pek çok vatandaşın uygun araba arayışına girişmesine de neden oldu. Bu noktada Fiat'ın 603.900 TL ve Citroen'in 419.000 TL'den sıfır araç sunması birçok insanın dikkatini çekebiliyor. İşte detaylar…

AKSAM.COM.TR

Okan Kabuk

Fiat ve Citroen otomobil üreticileri, uygun fiyatlı otomobil modelleri ile Türkiye'deki pek çok vatandaşın dikkatini çekebiliyor. Bu noktada Citroen'in 419.00 TL'den sunduğu Ami modeli ve Fiat'ın 603.900 TL'den sunduğu Fiorino Fiorino Cargo Standart donanım hafif ticari araç modeli ön plana çıkabiliyor. Ayrıca bu durum, Citroen ve Fiat gemileri yaktı bile dedirtebiliyor.

ALTERNATİF TERCİHLER DEĞERLENDİRİLİYOR

Sıfır otomobil fiyatlarındaki artış sonrasında birçok vatandaş alternatif tercihleri de değerlendirebiliyor. Bu noktada hafif ticari araç modelleri de ön plana çıkabiliyor. Nitekim uygun fiyatlı olan hafif ticari araç modelleri, şehir içi ulaşımda kolaylık sağlayabiliyor. Öte yandan aile arabası olarak da tercih edilebiliyor.

Hafif ticari araçların yanı sıra Citroen Ami modeli de uygun fiyatı ile birçok insanın ilgisini çekebiliyor. Ayrıca şehir içi ulaşımda alternatif tercihler arasında işaret edilebiliyor.

Hafif ticari araç modellerinde ise Fiat Fiorino Cargo Standart donanım modeli uygun fiyatı ile ön plana çıkabiliyor. Nitekim güncel kampanyalı fiyatı, 603.900 TL.

FİAT FİORİNO HAFİF TİCARİ ARAÇ FİYAT LİSTESİ

Hafif ticari araçlar ekonomik olmasının yanı sıra şehir içi ulaşımda rahatlık sağlayabiliyor. Ayrıca bu noktada Fiat Fiorino hafif ticari araç modeli de ön plana çıkabiliyor. Nitekim birçok farklı hafif ticari araç modeline kıyasla Fiat Fiorino modeli, uygun fiyatı ile dikkat çekebiliyor.

Fiat Fiorino Cargo hafif ticari araç modelinin uygun fiyatlı olması birçok insanın ilgisini çekebiliyor. Bu nedenle güncel fiyat listesi de merak edilebiliyor. İşte 8 Ocak 2024 tarihli Fiat Fiorino Cargo fiyat listesi;

Versiyonu: 1.3 M.Jet 95Hp E6.4. Donanımı: Standart. Şanzıman Tipi: Manuel. Yakıt Tipi: Dizel. Fiyatı: 628.900 TL. Kampanyalı Fiyatı: 603.900 TL.

Versiyonu: 1.3 M.Jet 95Hp E6.4. Donanımı: Standart Plus. Şanzıman Tipi: Manuel. Yakıt Tipi: Dizel. Fiyatı: 648.900 TL. Kampanyalı Fiyatı: 623.900 TL.

CİTROEN AMİ FİYAT LİSTESİ

Otomobil pazarındaki fiyat artışı birçok vatandaşın alternatif tercihlere yönelmesine sebep olabiliyor. Bu noktada uygun fiyatlı otomobil satın almak isteyenler, Fiat Fiorino Cargo hafif ticari araç modelini tercih edebiliyor. Öte yandan Citroen Ami modeli de yoğun ilgili görebiliyor.

Citroen Ami modeli şehir içi kullanımlarında alternatif tercihlerden biri olarak dikkat çekebiliyor. Çünkü ekonomik olarak ön plana çıkabilen Citroen Ami modeli, şehir içi ulaşım ihtiyacının karşılanmasında yardımcı olabiliyor. Öte yandan Citroen Ami One Electric modelinin 8 Ocak 2024 tarihli fiyatı, 419.000 TL olarak yayımlandı.

Otomobil Seçimi: Otomobil seçimi yapılırken, satın alınacak aracın ihtiyaçları karşılayıp karşılamadığına dikkat edilmesi öneriliyor. Bu noktada sadece fiyatı değil, teknik özelliklerinin de kıyaslanması tavsiye ediliyor. Ayrıca Fiat ve Citroen markalarının yanı sıra; Hyundai, Dacia, Chery ve Renault gibi markaların da uygun fiyatlı otomobil modelleri incelenebilir.