Citroen gemileri yaktı: Yok artık dedirtti! 10 bin TL taksitle sıfır otomobil fırsatı

Citroen otomotiv firması, Türkiye'deki otomobil pazarında en fazla tercih edilen bazı araba modellerini bünyesinde bulunduruyor. Öte yandan Citroen otomotiv firmasının güncel fiyat listesi incelendiğinde, 10 bin TL taksitle sıfır otomobil sunduğu da gözlemlendi. İşte detaylar…

Citroen otomotiv firması, sunduğu çeşitli sıfır otomobil kampanyaları ile birçok insanın ilgisini çekebiliyor. Çünkü sıfır otomobil fiyatlarındaki artış, vatandaşları ucuz araba arayışına da yönlendirdi. Bu noktada ön plana çıkabilen; Fiat, Hyundai ve Dacia gibi otomotiv firmaları arasında yer alan Citroen, otomobil pazarında yoğun ilgi görebiliyor.

CİTROEN GEMİLERİ YAKTI: YOK ARTIK DEDİRTTİ

Otomobil fiyatlarındaki artış sonrasında birçok vatandaş sıfır otomobil arayışına da girişti. Ayrıca bu noktada Citroen, gemileri yaktı bile dedirtebiliyor. Çünkü yayımlanan güncel fiyat listeleri ve kampanyaları incelendiğinde, Citroen Ami modelinin 10 bin TL taksitle sunulduğu gözlemlendi.

Öte yandan otomobil fiyatlarındaki artış sonrasında Citroen'in 10 bin TL taksitle araba sunması, yok artık bile dedirtebiliyor.

10 BİN TL TAKSİTLE SIFIR OTOMOBİL FIRSATI

Citroen otomotiv firması, elektrikli ucuz otomobil modeli Ami ile pek çok insanın ilgisini çekebiliyor. Ayrıca şehir içi kullanımlarında alternatif tercih olarak ön plana çıkabilen Ami modeli, 379 bin TL'den sunuluyor. Öte yandan Citroen Ami modelinde 10 bin TL'lik taksit kampanyası olduğu da gözlemlendi. İşte kampanya detayları;

Ami modelinin fiyatı, 379 bin TL.

15 ay yüzde 0 faiz oranı ile 150 bin TL tutarındaki krediler için 10 bin TL taksit fırsatı.

Kampanyanın son tarihi, 30 Kasım 2023.

Nissan'dan 2023'ün en çılgın kampanyası! O SUV Fiat Egea'dan bile ucuz