Citroen gemileri yaktı: Faizsiz 10 bin TL taksitle sıfır otomobil fırsatı!

Citroen otomotiv firması, Türkiye'deki otomobil pazarında uygun fiyatlı modelleri ile birçok insanın dikkatini çekebiliyor. Ayrıca sıfır otomobil fiyatlarındaki artış sonrasında ucuz araba arayışı da başladı. Bu noktada bir modelini 10 bin TL taksit imkanı ile sunan Citroen otomotiv firması, gemileri yaktı bile dedirtiyor. Üstelik faizsiz. Detaylar haberimizde…

Otomobil fiyatlarındaki yükselişin ardından birçok vatandaş ucuz araba arayışına girişti. Bu noktada; Fiat, Renault, Hyundai ve Citroen gibi çeşitli otomotiv firmaları uygun fiyatlı otomobil modelleri ile ön plana çıkabiliyor. Ayrıca Citroen otomotiv firmasının yayımlanan güncel fiyat listesi incelendiğinde, bir otomobil modelinin faizsiz 10 bin TL taksit imkanı ile satışa sunduğu görüldü.

CİTROEN'DEN FAİZSİZ 10 BİN TL TAKSİTLE OTOMOBİL FIRSATI

Citroen otomotiv firması, Ami modelini 10 bin TL taksit kampanyası ile satışa çıkarttı. Üstelik kampanyada yüzde 0 faiz olması, Citroen gemileri yaktı bile dedirtebiliyor. Çünkü birçok otomotiv firması, 10 bin TL taksit imkanı araba satışa çıkartmıyor.

Citroen Ami kampanyasının detayları şu şekilde;

Kampanya 31 Mart 2024 tarihine kadar tavsiye edilen satış fiyatı olarak açıklandı.

Citroen Ami modelinin toplam fiyatı, 437 bin TL.

10 bin TL kampanyası, 15 ay yüzde 0 faiz oranı için 150 bin TL tutarındaki krediler için geçerli.

OTOMOBİL SEÇİMİ

Otomobil seçimi yapılırken yalnızca fiyatları değil, teknik özelliklerinin de kıyaslanması öneriliyor. Böylece söz konusu otomobilin ihtiyaçları ne kadar karşılayacağı ya da karşılamayacağı tespit edilebilir. Öte yandan Citroen Ami otomobil modelinin yanı sıra; Fiat Fiorino, Hyundai i10 ve Fiat Egea gibi diğer araçlar da incelenebilir.

Honda noktayı koydu: 150.000 TL indirim yaptı! O otomobil Dacia Duster'dan bile ucuz