Citroen gemileri yaktı: 2024'ün en çılgın elektrikli otomobil kampanyası!

Citroen otomotiv firması bünyesinde birçok farklı elektrikli otomobil modeli bulunduruyor. Ancak Citroen'in güncel fiyat listesi incelendiğinde, Ami modeli uygun fiyatı ile ön plana çıkabiliyor. Nitekim Ami modeli, 2024'ün en çılgın elektrikli otomobil kampanyası olarak görülebiliyor. İşte detaylar…

Citroen otomotiv firmasının yoğun ilgi gören otomobil modellerinden bazıları; C3, C3 Aircross SUV ve C4 olarak sayılabiliyor. Öte yandan Citroen otomotiv firmasının en uygun elektrikli otomobil modeli, Ami olarak ön plana çıkıyor.

CİTROEN GEMİLERİ YAKTI

Citoren Ami elektrikli otomobil modelinin güncel fiyat listesi incelendiğinde, 419.000 TL'den satışa çıkartıldığı gözlemlendi. Ayrıca Citroen Ami modelinin birçok farklı elektrikli otomobil modeline kıyasla uygun olması, Citroen gemileri yaktı bile dedirtebiliyor. Üstelik Citroen Ami modeli, 10 bin TL taksit kampanyası ile satın alınabiliyor.

2024'ÜN EN ÇILGIN ELEKTRİKLİ OTOMOBİL KAMPANYASI

Citroen otomotiv firması, Ami elektrikli otomobil modeli ile yoğun ilgi görebiliyor. Çünkü uygun fiyatı ile ön plana çıkabiliyor. Ayrıca Citroen Ami modelinin 10 bin TL taksitle alınabileceği de gözlemlendi. Ayrıca bu durum, 2024'ün en çılgın elektrikli otomobil kampanyası bile dedirtebiliyor.

Ami elektrikli otomobil modelinin 10 bin TL taksit kampanyasının detayları şu şekilde;

Ami elektrikli otomobil modelinin 20 Ocak 2024 tarihli fiyatı, 419.000 TL.

Kampanyanın geçerli olduğu tarih, 31 Ocak 2024 tarihine kadar 2024 model yılı için geçerli.

Söz konusu kampanya, 15 ay yüzde 0 faiz oranı ile 150.000 TL tutarındaki krediler için geçerli.

Not: Otomobil seçimi yapılırken ihtiyaçları karşılayıp karşılamadığına dikkat edilmesi gerekir. Bu noktada diğer otomotiv firmalarının sunduğu uygun fiyatlı araba modelleri de incelenerek kıyaslanabilir.

220.000 TL'den başlıyor: Bu otomobiller adeta kapış kapış gidiyor!