Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı! MPİ 31 Ekim Çılgın Sayısal Loto sonuç sorgulama ekranı

Çılgın Sayısal Loto'da büyük ikramiye 73 Milyon TL'yi aşmış bulunuyor. Pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri Seda Sayan'ın sunumu ile açıklanan Çılgın Sayısal Loto sonuçları noter huzurunda gerçekleşiyor. Sayısal Loto çekilişi, Mili Piyango'nun online sitesi üzerinden verilecek. Peki, Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı, kaçta?

Çılgın Sayısal Loto sonuçları MPİ ve noter huzurunda yapılacak çekiliş ile belli oldu. Her pazartesi, çarşamba ve cumartesi günü Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklanıyor. Geçen hafta itibarıyla MPİ Çılgın Sayısal Loto sonuçları Seda Sayan'ın sunumuyla canlı olarak verildi. 

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, KAÇTA?

Çılgın Sayısal Loto sonuçları 21:45'de yapılan çekiliş ile belli oldu. 

31 Ekim Cumartesi Çılgın Sayısal Loto sonuçları: 74-75-19-16-15-81 + joker topu ise 20 oldu.

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

ÇILGIN SAYISAL LOTO KURALLARI NELERDIR?

Çılgın Sayısal Loto, 1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin. Çılgın Sayısal oynamak için, millipiyangonline.com veya Milli Piyango uygulamasından profil oluşturup online kupon doldurabilirsin. Ayrıca Milli Piyango satış bayilerinden Çılgın Sayısal Loto kuponunu oluşturarak, oyun oynayabilirsin.