Chery yapacağını yaptı! Faiz yok, taksit ile SUV otomobil imkanı

Chery otomobil üreticisi, Türkiye'deki birçok SUV tutkunun dikkatini; Omoda 5 Pro, Tiggo 7 Pro Max ve Tiggo 8 Pro Max aracı ile çekiyor. Chery otomotiv şirketinin ekim ayı kampanya ve fiyat listesi incelendiğinde ise, Omoda 5 Pro ve Tiggo 7 Pro Max SUV otomobil modelinde faiz olmadan taksit imkanı olduğu görüldü. Detaylar haberimizde…

Chery otomotiv şirketi; Omoda 5 Pro, Tiggo 7 Pro Max ve Tiggo 8 Pro Max araçlarını satışa sunuyor. SUV tutkunlarının en çok dikkatini çeken araçlardan biri, Omoda 5 Pro. Zira söz konusu otomobil, Tiggo 7 Pro Max ve Tiggo 8 Pro Max modeline kıyasla uygun fiyatlı olarak ön plana çıkıyor.

Omoda 5 Pro SUV aracın başlangıç fiyatı, 1.650.000 TL. Bunun yanı sıra Tiggo 7 Pro Max otomobilin 1.820.000 TL, Tiggo 8 Pro Max SUV aracın 2.055.000 TL. Bu noktada uygun fiyatı ile dikkat çeken Omoda 5 Pro SUV otomobil, Chery yapacağını yaptı bile dedirtebiliyor. Çünkü o otomobilde faizsiz taksit imkanı da bulunuyor.

Resmen açıklandı: 50 KPSS puanı yetiyor! Binlerce personel alımı yapılacak

FAİZSİZ TAKSİTLE SUV OTOMOBİL

Chery otomotiv şirketinin ekim ayı kampanyaları kontrol edildiğinde hem Omoda 5 Pro hem de Tiggo 7 Pro Max araçta faiz olmadan taksit imkanı olduğu görüldü. Kampanya detayları ise aşağıda yer alıyor.

Omoda 5 Pro Exceptional ve Tiggo 7 Pro Max Intelligent versiyonlarına özel; 300 bin TL, 12 ay, yüzde 0 faizli kredi ya da 100 bin TL nakit alım imkanı olduğu açıklandı.

Kampanyanın stoklarla sınırlı olduğu belirtilirken, Chery yetkili satıcılarında geçerli olduğu aktarıldı. Ayrıca kredi koşullarının yalnızca belirtilen model ve versiyonlarda geçerli olduğu açıklandı.

Kampanya koşullarında önceden haber verilmeksizin değişiklik yapma hakkının saklı tutulduğu belirtildi. Ek olarak kampanyada belirtilen finansman koşullarının anlaşmalı finansal kuruluşun ve kanunların belirlediği şartlarda geçerli olduğu aktarıldı. Finans kuruluşunun finansman sağlayıp sağlamamakta serbest olduğu, başvuruyu reddetmesi ve finans sağlamamasından Chery otomotiv şirketinin sorumlu olmadığı açıklandı.

CHERY EYLÜL AYINDA KAÇ OTOMOBİL SATIŞI GERÇEKLEŞTİRDİ?

Chery otomotiv şirketi, her ay çeşitli kampanyalar sunarak birçok vatandaşın dikkatini çekiyor. Peki, eylül ayında kaç otomobil satışı gerçekleştirdi?

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) tarafından açıklanan veriler kontrol edildiğinde, Chery otomotiv şirketinin eylül ayında 3 bin 215 adet otomobil satışı yaptığı görüldü.

Peki, güncel fiyatlar ne durumda? Chery otomotiv şirketinin 7 Ekim 2024 tarihli Omoda 5 Pro, Tiggo 7 Pro Max ve Tiggo 8 Pro Max SUV otomobil fiyat listesi aşağıda yer alıyor.

Milli Emlak çok sayıda taşınmaz satacak! 112 bin TL'den konut alanı, 9 bin TL'den arsa...

OMODA 5 PRO SUV EKİM AYI FİYAT LİSTESİ

Donanımı: Vision. Fiyatı: 1.650.000 TL.

Donanımı: Intelligent. Fiyatı: 1.800.000 TL.

Donanımı: Exceptional. Fiyatı: 1.925.000 TL.

TİGGO 7 PRO MAX SUV EKİM AYI FİYAT LİSTESİ

Donanımı: Intelligent. Fiyatı: 1.820.000 TL.

Donanımı: Exceptional. Fiyatı: 1.980.000 TL.

TİGGO 8 PRO MAX SUV EKİM AYI FİYAT LİSTESİ

Donanımı: Intelligent. Fiyatı: 2.055.000 TL.

Donanımı: Exceptional. Fiyatı: 2.200.000 TL.

Opel olmaz dedirtti: Faizsiz taksit ile Astra imkanı! Üstelik o otomobil Egea'dan bile ucuz