İŞKUR Çaykur işçi alımı şartları neler?

İŞKUR Çaykur işçi alımı yoğun ilgi görüyor. İŞKUR Çaykur işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? sorusunun yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor.

Çaykur işçi alımı yaptığını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Çaykur işçi alımı başvuru ekranı aracılığıyla 18-50 yaş aralığında 900 işçi istihdam edilecek. 2 İşte İŞKUR Çaykur işçi alımı ile ilgili merak edilen detaylar...

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Çaykur işçi alımı başvurusu, İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek. Çaykur Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan kura çekilişi, noter huzurunda tamamlanacak.

İşe girmek isteyen işçi adayları 24.02.2020 – 28.02.2020 tarihileri arası 5 işgününde ikamet etikleri İlin İş Kurumu İl Müdürlüğü aracılığıyla veya Çalışma ve İş Kurumunun www.iskur.gov.tr resmi internet sitesinden müracaat edebileceklerdir. İşçi adayları ikamet ettikleri İlin İşkur İl Müdürlüklerine bildirilen işyerlerinden sadece biri için iş başvurusu yapacaktır. ( Birden çok işyeri için başvuruda bulunanların başvuruları geçersiz sayılacaktır.) İş başvurusu yapan işçi adayları için düzenlenen işe gönderme belgesini alacaklardır.

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI ŞARTLARI NELER?

İş başvurusunda bulunacak geçici beden işçisi (tahmil-tahliye) adaylarının;

1- 18- 50 yaş aralığında,

2- Erkek,

3- En az İlkokul mezunu,