CarrefourSA büyükbaş küçükbaş canlı kurban fiyatı kaç TL? CarrefourSA kurbanlık fiyatları ne kadar?

31 Temmuz'da başlayacak olan Kurban Bayramı için geri sayım başladı. Kurban kesme ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşlar kurbanlık fiyatlarına dair araştırmalar yapmaya başladılar. Kur'an'da bir çok ayette kurban kesimine işaret edilmiştir. Kurban kesme ameli ile diğer ümmetler, Allah tarafından imtihan edilmiştir. Bu yıl kurban siparişini internet üzerinden vermek isteyenler CarrefourSA kurbanlık fiyatları ne kadar? sorusunun yanıtını merak ediyorlar.

Kurban Bayramı heyecanı şimdiden başladı. Kurban, sözlükte yaklaşma ve Allah'a yakınlaşmaya vesile olan şey anlamlarına geliyor. Dini bir terim olarak ise kurban, Allah'a yaklaşmak ve O'nun rızasına ermek için ibadet maksadıyla, belirli şartları taşıyan hayvanı usulüne uygun olarak kesmeyi ve bu amaçla kesilen hayvanı ifade ediyor. Kurbanlık siparişini internet üzerinden almak isteyenler CarrefourSA kurbanlık fiyatları ne kadar? sorusunun yanıtını merak ediyorlar. 

Küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar oldu? Canlı kurbanlık fiyatları ne kadar?

CARREFOURSA KURBANLIK FİYATLARI NE KADAR?

1/7 Hisse Büyükbaş Kurban Kolisi (4. Gün Teslimli) (En Az 20 KG) 1,690,00 TL'den,

1/7 Büyükbaş Kurban Kolisi (En Az 20 KG) 1,790,00 TL'den,

Kıvırcık Koç Kurban Kolisi (En Az 18 KG) 1,590,00 TL'den satışa sunulacak.

CARREFOURSA KURBANLIK SİPARİŞİ NASIL VERİLİR?

CarrefourSA web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden verilecek siparişler,

İstanbul, Adana, Adapazarı, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Edirne, Eskişehir, İzmir, İzmit, Konya, Mersin, Muğla ve Tekirdağ illerinde adresinize ücretsiz getiriliyor.

Web sitemizden ve mobil uygulamamızdan mağaza seçerek siparişinizi verebilir ve seçeceğiniz gün ve zamanda mağazamıza giderek teslim alabilirsiniz.

Web sitemizden, mobil uygulamamızdan ya da mağazalarımızdan bir çok kuruma kurban bağışı yapabilirsiniz. Kurumlar hakkında bilgilere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Mağazalarımızda bulunan kurbanlık koli satış masalarından kurban siparişi verip, ödemenizi kasadan yaparak kolinizi belirtilecek tarihlerde mağazalarımızdan alabilirsiniz.

A101 kurbanlık fiyatları ne kadar? A101 büyükbaş küçükbaş kurban siparişi nasıl verilir?