23 Şubat serbest piyasada dolar kuru son dakika ne kadar? Bugün dolar ne kadar, kaç TL?

Dolar alacak olanlara alım fırsatı devam ediyor. Dolar kurundaki ani düşüş, hali hazırda yatırım düşünenlerin yüzünü güldürüyor. Bugün dolar ne kadar? sorusunun yanıtı sıklıkla araştırılıyor. 23 Şubat serbest piyasada dolar kuru son dakika bilgisi haberimizde...

Dolar fiyatlarına yönelik yoğun ilgi sürüyor. Geçtiğimiz hafta Merkez Bankası faiz kararını sabit tuttu. Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch ise Türkiye'nin kredi notunu yükseltti. Peki, bugün dolar ne kadar? İşte 23 Şubat serbest piyasada dolar kuru son dakika bilgisi...

23 ŞUBAT BUGÜN DOLAR NE KADAR?

Dolardaki ani düşüşün ardından sabit seyir sürüyor.

Bugün dolar kuru için 7,0149 alış fiyatı kaydedilirken; satış fiyatı ise 7,0231 olarak kaydedildi.

Dolarda bir önceki günün kapanış rakamı ise 7,0190.

Geçtiğimiz haftanın ikinci yarısında 6,96-7,00 bandında dalgalanan dolar/TL, yeni haftaya da bu aralıkta başladı. Hafta başında Dolar/TL 6,97; Euro/TL ise 8,45-8,46 seviyelerinden işlem gördü.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu teyit ederken, görünümünü yukarı yönde revize etti.

Bu hafta içeride kritik bir veri akışı bulunmazken gözler ABD 10 yıllık tahvil faizleri 1.40 üzerine çıkmışken Fed Başkanı Powell'ın yapacağı konuşmada olacak.