Bugün açılıyor! 365 gün indirim çadırı

Giyimkent'te 12 ay boyunca hizmet verecek olan ‘enflasyonla mücadele çadırı' bugün açılıyor. Çadırda her türlü giyim ve ayakkabı çeşitlerinden süs eşyalarına kadar çok sayıda ürün satılacak.

Giyimkent 12 ay boyunca hizmet verecek 'enflasyonla mücadele çadırı'nı bugün açıyor. Aralarında ünlü markaların da yer aldığı 3000 Giyimkent üyesi üreticinin, 12 ay boyunca indirim çadırında enflasyonla mücedeleye destek vereceği açıklandı. Sabah 10.00 ile akşam 19.00 arasında açık olacak olan indirim çadırında, erkek, kadın, çocuk hazır giyim, ev tekstili, takı, aksesuar, şal, eşarp gibi ürünlerin imalat veya toptan fiyatına satışa sunulacağı belirtildi. Giyimkent'ten yapılan açıklamada "Dünyaca ünlü markalara üretim yapanların ve Türkiye'nin ünlü markalarının ürünlerinin imalat fiyatına satılacağı bu İndirim çadırının ekim ayı markası Altınyıldız. Grubun tüm markalarıyla yer alacağı özel standı olacak" denildi.

'ÜRÜNLER KALİTELİ'

Giyimkent'in Türkiye'nin en önemli tekstil, ev tekstili, takı ve aksesuar markalarının yer aldığı çok önemli bir sektör birliği olduğunu söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Cevizli, "Çadırda satışa sunduğumuz ürünlerimiz kesinlikle kalitelidir. Kadın, erkek, çocuk giyim ve ayakkabı çeşitleri, ev tektsili ve dekorasyonu ürünleri, takı, aksesuar, şal, eşarp gibi ürünlerle herkese hitap eden, herkesin ihtiyacı olan seçenekler indirim çadırımızda bulunmaktadır. Dar gelirli vatandaşlarımızın da kaliteli ve ucuza giyinebilmesini istiyoruz. Herkesi indirim çadır günlerine bekliyoruz" dedi.

'İLK KEZ BURADA MALİYETİNE SATIŞ YAPACAĞIZ'

Burada ana temanın tekstil sektöründe herkese hitap eden ürün çeşitliliği ve başka hiçbir yerde bulunamayacak indirimli fiyatlar olduğunun altını çizen Giyimkent Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Cevizli, şu bilgileri verdi: " Toptan Tekstilin en önemli merkezi Giyimkent, Avrupa'ya ve bölge ülkelere tekstil ihracatının da en önemli temsilcisi konumunda. Giyimkent içinde bulunan firmalar ve üreticiler, hem Türkiye pazarına hem dünyaya toptan satış yaparken, 'Giyimkent İndirim Çadırı' ile ilk kez maliyetine perakende satış yapacaklar."