‘Bu fırsat 20 yıl gelmez'

20 yıl boyunca bu fiyatların bir daha olmayacağını belirten Mete Vardar “Tatil lüks değil ihtiyaç. Reçeteye tatil yazalım” önerisinde bulundu.

Jolly Tur, Bodrum’da otel sahipleri ve genel müdürleri ile buluştu. Toplantıda sektöre ilişkin değerlendirmelerde bulunan Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar “1 Haziran itibariyle 155 acentamızla tüm ofislerimizi açtık. Tüm kadromuzla beraber çok daha heyecanlı, istekli bir şekilde işimizin başındayız. Bu sezon için son 10 gündür satışlarımız başladı. İnsanlara hep şunu söylüyoruz; tatil bir lüks değil, ihtiyaç. Hatta sloganımız var. ‘Reçeteye tatil yaz’ diyoruz” dedi.

KAMPANYA SÜRÜYOR

Jolly’nin yılda yaklaşık bir milyon kişiyi tatile götürdüğüne dikkat çeken Vardar, “Bu sene yerli turiste bundan sonraki 20 sene boyunca bulunamayacak fiyatlarla tatil yapma fırsatı doğdu. Biz kasım ayı erken rezervasyon fiyatlarıyla kampanyamıza devam ediyoruz ve bu kampanya 20 Temmuz’a kadar sürecek” dedi. Vardar 20 Temmuz sonrasında yabancı turisti de beklediklerini söyledi.

TÜRKİYE İLK 3’E GİRECEK 

Bu yıl sadece bizde değil dünyada da tüm turizm ülkelerinde sıkıntı yaşandığının altını çizen Vardar, Türk turizminin bu süreçten ilk sıyrılanlardan olacağını söyledi. Vardar “Dünyada turist sayısında 6’ncı, ciroda 11’inci sıradayız. Ben eminim ki bir istikrar yakalanırsa Türkiye turizmi ilk üçlere girecektir” diye konuştu.