Boyner, perakende sektöründe yeni bir dönem başlattı! Online siparişler 90 dakikada kapıda

Boyner, siparişlerin sadece 90 dakikada teslim edildiği ‘Boyner Now' ile online alışverişte yeni bir dönem başlattı. Projeyle 1000 kişiye istihdam sağlanacak.

Boyner, online alışverişte yeni bir dönem başlatıyor. Şirketin mobil uygulamasının içinde yer alan 'Boyner Now' hizmetiyle 600'ü aşkın markanın yüzbinlerce ürünü sadece 90 dakikada müşterilere teslim ediliyor. 200 kişilik ekibin 9 ay çalışarak geliştirdiği Boyner Now uygulamasıyla online alışverişte yeni bir çığır açtıklarını belirten Boyner Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Cem Boyner, "Sipariş edilen ürünün 90 dakikada teslim edilmesi, farklı bedenlerin sepete eklenmesi ve önce deneyip sonra ödeme yapılması gibi üç büyük yeniliği Boyner Now'da bir araya getirerek, kritik noktalara çözüm olduk" ifadelerini kullandı.

İCAT ÇIKARIYORUZ

Cem Boyner, şunları söyledi: "Bu topraklar icatlar çıkarıyor, insanlar çok çabuk deniyor. Her nerdeyseniz siparişinizi 90 dakikada teslim ediyoruz. Yaz sonunda Türkiye'nin yüzde 70'i kapsamda olacak."

100 MİLYON TL YATIRIM, 1000 KİŞİYE İŞ

Boyner, ürünlerin dağıtımı için Scotty ile çalışırken, bu kapsamda 700 kişiye istihdam sağlanacak. Depolardaki ekiplerle beraber yaklaşık 1000 kişilik istihdama ulaşılacak. Cem Boyner, bunun için yapılan yatırımın 100 milyon liraya yakın olduğunu söyledi. Tüketicinin yüzde 85'inin kredi kartı aşamasında alışverişi bıraktığını anlatan Boyner, "Burada parayı önden vermemenin de getirdiği bir konfor var. Satışlara ivme getirecek" dedi.

ÖNCE DENE, KAPIDA ÖDE

Boyner Now'da alışveriş süreci şöyle ilerliyor:

İstediğiniz ürünleri alternatifleriyle seçiyorsunuz, o anda ödeme yapmıyorsunuz.

Ürün 90 dakikada adrese geliyor ve deneyerek kapıda ödeme yapıyorsunuz.

Minimum alışveriş tutarı 100 TL, gönderi hizmet bedeli ise 14.99 TL.

13 ilde başlayan uygulama, 36 ile ulaşacak.